Matchvärd From Timrå With Love lottar ut fyra logeplatser!

29 oktober 2020 16:26
Matchvärd

Näringslivskontoret Timrå kommun med From Timrå with love är matchvärd under söndagens hemmamatch mot Almtuna IS och lottar därefter ut fyra platser i Timrå kommuns loge till matchen 13/12 när vi möter Södertälje SK.


På söndag när vi tar emot Almtuna IS är Näringslivskontoret Timrå Kommun matchvärd med varumärket From Timrå with love.

- Det här är helt unikt. Samarbetet mellan Timrå IK, företagen i Timrå och kommunen, här finns det någonting som vi har skapat tillsammans och Timrå IK är en jätteviktig katalysator för det här arbetet. Det är någonstans att samlas och enas kring samtidigt som Timrå IKs framgångar också är framgångar för företagarna och för oss som kommun. Det är något vi kämpar för tillsammans, säger Christian Söderberg, Näringslivschef Timrå Kommun.

Lyssna på Christian berätta mer om arbetet som Timrå Kommun gör för att skapa norrlands bästa företagsklimat i videon. Klicka på artikelbilden för att se hela videon.

Initiativet bakom From Timrå with love kommer från Timrå kommun och syftar till att stärka bilden av Timrå som plats och sprida positiva bilder av Timrå. Grundtanken är enkel, sprid din positiva bild av Timrå!

Alla ni som köper stödbiljett via biljettsidan tik.ebiljett.nu eller swishar till nummer 123 321 12 32 märkt "TIK-AIS" har chans att vinna en plats i Timrå Kommuns loge i NHC Arena under en match där ni får mat och även träffa Fredrik Andersson som kommer upp och pratar lite om den kommande matchen.

Vi vill även passa på att tacka för det fantastiska stöd vi hittills har fått genom stödbiljetter och swish. Intäkterna är ovärderliga för oss i dessa tider.

Tack!