Salmonsson stannar i Timrå IK

8 november 2018 16:14
Nyförvärv

Johannes Salmonsson kom till Timrå i början av veckan på en tryout och beslut om hans vara eller icke-vara i Timrå IK skulle tas efter veckan. Men redan nu är beslutet taget - Johannes stannar i Timrå IK hela säsongen 2018/2019!


Johannes Salmonsson har under sin karriär hunnit med 449 SHL-matcher och 193 matcher i Tyskland och Schweiz. Senast kommer han från tyska Iserlohn Roosters.

Han kom till Timrå tidigare i veckan för att träna med laget och därefter skulle ett beslut om framtiden tas. Det beslutet är nu taget och Johannes Salmonsson spelar med nummer 52 i Timrå IK under säsongen 2018/2019.

- Jag tycker att Johannes har visat under veckan att han är bra tränad och inte har några känningar från sina tidigare problem. Hans fart och hårda jobb tror jag kommer att bli väldigt nyttig i vår offensiv, kommenterar Kent Norberg förlägningen.

- Jag tycker det känns superkul! Det är ett riktigt härligt gäng med ett bra driv och entusiasm här i Timrå och det ska bli kul att få vara med och etablera Timrå i SHL tillsammans med alla här, kommenterar Johannes Salmonsson och fortsätter

- Jag ska bidra med fart och ett stenhårt jobb i alla byten. Sen så ska man nog få till en och annan skön dragning också.

Johannes beräknade debut i Timråtröjan sker tisdagen 13 november när Djurgården gästar NHK Arena. Köp din biljett till matchen på tik.ebiljett.nu