Fredrik efter Vita Hästen

20 februari 2021 09:14
Efter match

Det blev seger i gårdagens match mot Vita Hästen. Efter matchen tog vi oss ett snack med Fredrik som trots att det saknades lite i spelet är nöjd med att det blev tre poäng i matchen.


Seger med 3-0 mot Vita Hästen. Hur ser du på matchen?

- Vi gör inte någon topp match, vårt försvarsspel och passningsspel är inte så bra som de ska vara. Vi vinner för att vi har ett grymt målvaktsspel idag. Det är målvaktsspelet som är avgörande igår samt så är vi lite effektivare än vad Hästen är. Men tre poäng är tre poäng och det är vi nöjda med.

Patrick Wiercioch gör sin första match och fick en hel del förtroende. Hur skulle du säga att han skötte sig?

- Patrick var riktigt bra och man ser att han kommer bli nyttig för oss framöver. Han visar en bra kvalite med pucken och tillförde också i vårt powerplay.

Vilken eller vilka spelare skulle du ge ett extra plus i gårdagens match?

- Bäst på banan var Jacob i målet som höll nollan och motade 39 skott och gjorde en hel del tuffa räddningar. Men sen så vill jag även ge Patrick, som kommer in från en lång matchfrånvaro och är så här bra, samt våra juniorer extra beröm!

Nästa hemmamatch

Redan på söndag spelar vi match igen. Västerviks IK gästar NHC Arena. Du kan redan nu börja köpa stödbiljetter och 50/50 lotter till den matchen.

Stödbiljetter

50/50 swishen