Söndag Sön 9 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Onsdag Ons 12 Maj Maj
Onsdag Ons 11 Augusti Aug
Fredag Fre 13 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Onsdag Ons 1 September Sep
Söndag Sön 5 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov

Oliver Bohm ansluter till Timrå IK

21 maj 2021 14:59
Lagbygget

Timrå IK kan idag meddela att säsongens första nyförvärv är klar! Varmt välkommen till Timrå IK säger vi till Oliver Bohm som har skrivit ett tvåårskontrakt med klubben.


Oliver har sin hockeygrund i Karlstad där han inledde sin hockeybana i Färjestads BK. Men säsongen 2010/2011 gick han till Frölunda för fortsatt spel i J20 och fick samma säsong debutera i SHL.

Därefter har det blivit 438 matcher i SHL, inklusive slutspelssmatcher, i tre olika klubbar. Frölunda HC, Malmö Redhawks och Växjö Lakers där det även blev SM-guld i den sistnämnda klubben.

Efter sejouren i Växjö som varade i fyra säsonger packade han väskan och for österut till Finland för spel i TPS. Efter en säsong och ett silver i Finland fortsätter karriären i Timrå IK.

- Oliver är en defensivt lagd back med mycket erfarenhet i framförallt SHL. Utöver sin defensiva styrka så kommer han att tillföra mycket karaktär i laget, kommenterar Kent Norberg.

- Det känns kanonbra att få komma till Timrå, det är redan folk som hört av sig och pratat väldigt varmt om kulturen i föreningen, säger Oliver och fortsätter:

- Jag kommer komma in med rutin och ett positivt humör i omklädningsrummet. På isen ska jag vara stabil kväll efter kväll och bidra med stabilitet framförallt bakåt. Jag är väldigt laddad inför att komma upp och träffa resten av grabbarna!

Kontraktet med Oliver Bohm är skrivet över dom två kommande säsongerna.