Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr

Oliver Bohm ansluter till Timrå IK

21 maj 2021 14:59
Lagbygget

Timrå IK kan idag meddela att säsongens första nyförvärv är klar! Varmt välkommen till Timrå IK säger vi till Oliver Bohm som har skrivit ett tvåårskontrakt med klubben.


Oliver har sin hockeygrund i Karlstad där han inledde sin hockeybana i Färjestads BK. Men säsongen 2010/2011 gick han till Frölunda för fortsatt spel i J20 och fick samma säsong debutera i SHL.

Därefter har det blivit 438 matcher i SHL, inklusive slutspelssmatcher, i tre olika klubbar. Frölunda HC, Malmö Redhawks och Växjö Lakers där det även blev SM-guld i den sistnämnda klubben.

Efter sejouren i Växjö som varade i fyra säsonger packade han väskan och for österut till Finland för spel i TPS. Efter en säsong och ett silver i Finland fortsätter karriären i Timrå IK.

- Oliver är en defensivt lagd back med mycket erfarenhet i framförallt SHL. Utöver sin defensiva styrka så kommer han att tillföra mycket karaktär i laget, kommenterar Kent Norberg.

- Det känns kanonbra att få komma till Timrå, det är redan folk som hört av sig och pratat väldigt varmt om kulturen i föreningen, säger Oliver och fortsätter:

- Jag kommer komma in med rutin och ett positivt humör i omklädningsrummet. På isen ska jag vara stabil kväll efter kväll och bidra med stabilitet framförallt bakåt. Jag är väldigt laddad inför att komma upp och träffa resten av grabbarna!

Kontraktet med Oliver Bohm är skrivet över dom två kommande säsongerna.