Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Savecore blir ny huvudpartner

20 maj 2022 11:57
Huvudpartner

Vi kan idag meddela att Savecore förnyar och utökar sitt partnerskap med Timrå IK. Savecore blir ny huvudpartner i Timrå IK!


Savecore har funnits sedan 2004 och varit en stöttande partner åt Timrå IK sedan säsongen 05/06. Efter tre gångna år som silverpartner uppgraderar sig Savecore till huvudpartner för att möjliggöra ekonomiska förutsättningar för barn och ungdomar, specifikt för damlaget, ungdomslagen och juniorerna.    - Vi har möjligheten att påverka för att i större utsträckning kunna stötta barn och ungdomar som huvudpartner. Det är en stor anledning till att vi utökar vårt engagemang till Timrå IK. Vi ser fram emot en spännande säsong med många hemvändare och en växande damhockey. Hela föreningen växer och utvecklas och där vi vill vara en del av resan framåt, säger Maria Ericsson, Savecore.

- Det känns fantastiskt att Savecore väljer att utöka sitt engagemang och samarbete med oss och gå från silverpartner till huvudpartner. Savecore lägger stor vikt i vårt samarbete att stötta ungdomssektionen och nu också damlaget. Det nya avtalet är skrivet på 3 år vilket ger goda förutsättningar för hela föreningen att växa. Savecore vill vara med på resan framåt vilket vi är glada och stolta över, säger försäljnings- och marknadschef Oscar Johansson, Timrå IK.

Savecore hjälper kunder med lagring av data i olika former. Det kan antingen vara på plats hos kund eller via egna datacenter där man utvecklar tjänster för säker lagring av data. Affärsidén bygger på att som kunskapsföretag leverera komplexa tjänster baserat på den senaste tekniken på ett lättillgängligt och användarvänligt sätt. Genom Savecores spetskompetens inom servrar, lagring och databaser samt nära dialog med leverantörer står de därför i slutändan för trygghet.