Back to basic

14 januari 2021 13:02
Ungdom

Strax före jul fick vi beskedet om att Timrå och Sundsvalls Kommun stänger ishallarna fram till och med 24:e januari i och med att Regeringen skärpte restriktionerna. From 2/1 har vi flyttat ut ungdomsverksamheten till Söråkers IP och hoppas att vädret ger oss bra förutsättningar när vi går ”back to basic” under bar himmel.


- Svenska Ishockeyförbundet ser vikten av att våra aktiva, och då framförallt våra barn och ungdomar, ges möjlighet till träning och rörelse just nu. För barn och unga samt för äldre som tränar i mindre grupper ska träningen bedrivas utomhus och med fokus på en smittsäker verksamhet. Vi har stor respekt för regeringens rekommendationer gällande de kommunala anläggningarna utifrån den ökade smittspridningen och med det, belastningen på sjukvården. Vi vill uppmana alla våra föreningar och aktiva att respektera de riktlinjer och förordningar som gäller och samtidigt fortsätta det fantastiska arbetet som görs för att ställa om aktiviteter så att de anpassas till den rådande situationen, säger Svenska Ishockeyförbundet tävlingschef Olof Östblom.

Först ett stort tack till alla inblandade under året 2020. Stort engagemang och tålamod från såväl spelare, ledare och föräldrar. Allt från att vi fick stänga förra säsongen i förtid, till att denna säsong har haft många olika skepnader och förutsättningar.

From 2/1 har vi flyttat ut ungdomsverksamheten till Söråkers IP och hoppas att vädret ger oss bra förutsättningar när vi går ”back to basic” under bar himmel. Detta gäller till och med 24/1 då vi förhoppningsvis får tillgång till ishallarna igen.

Vi tackar Söråkers IF för gästvänlighet och möjlighet till detta. Ta gärna en titt på deras laget.se och facebooksida för info om verksamheten och istider för allmänheten.

https://www.laget.se/SorakersIF/

https://sv-se.facebook.com/Bandysoraker/