• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 24 Mars Mar
Fredag Fre 26 Mars Mar
Söndag Sön 28 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Söndag Sön 9 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Onsdag Ons 12 Maj Maj
Fredag Fre 13 Augusti Aug
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Två nya namn på kontrakt idag

20 maj 2016 09:29


Timrå IK kan idag meddela att målvaktsparet blir detsamma som förra året i och med att ADAM OHRE skrivit på ett kontrakt över den kommande säsongen. Skrivit på har även forwarden ANTON WEDIN gjort och han har liksom Adam undertecknat ett 1-årskontrakt.

Kovlandsfostrade målvakten Adam Ohre har under sina säsonger i Timrå IK, förutom ett stort antal juniormatcher, även bokförts för 91 A-lagsmatcher i tävlingssammanhang varav drygt hälften av dessa under fjolårssäsongen. Målvaktskollegan Johan Mattsson stod flertalet av matcherna men det blev ändå 14 matcher mellan stolparna för Ohre med en räddningsprocent på 91,5. Nu får han alltså på nytt ta upp kampen om "förstaspaden" med Mattsson någon som sportchefen Kent Norberg ser positivt på;

– Jag tycker det är skönt att vi i och med Ohres påskrift nu har målvaktssidan komplett. Han visade ifjol att han är beredd att ge Mattsson en match om förstemålvaktsposten och hård konkurrens om platserna ger automatiskt bättre kvalitet på träningar och matcher. Det gäller såväl målvakter som utespelare.

Anton Wedins påskrift innebär att forwardssidan fylls på med en spelare som under förra året blev tvåa i den interna poängligan efter Jonathan Dahlén. Wedin har under sina fem säsonger, då han bokförts för A-lagsmatcher, hunnit med 65 poäng på 209 matcher fördelat på 23 mål och 42 assist. 25 (7+18) av dessa poäng kom under fjolårssäsongen. Anton Wedin sa själv i en artikel i Sundsvalls Tidning den 12 maj att laget ser intressant ut och att det vore kul att vara med i det och nu är alltså allting klart. Sportchefen Kent Norberg kommenterar;

– Kul att Anton satt sitt namn på kontraktet och vill vara med på Timrå IK:s fortsatta resa. Han gjorde en riktigt bra säsong ifjol och jag tror inte vi har sett riktigt allt av Antons kapacitet ännu utan det finns mer ishockey i honom.

Timrå 160520