Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Teamstersgolfen en succé!

19 november 2021 15:57
Teamsters

Imorgon tar vi emot IK Oskarshamn på hemmaplan och Timrå GK är matchvärd.

Timrå GK anordnade 25 augusti Teamstersgolfen, med stor succé som resultat. Tillsammans med företag och privatpersoner blev överskottet från tävlingen 37 928 kr. Pengar som går till Teamstersfonden.


Under säsongen 2020/2021 ingick Timrå GK och Timrå IK i ett samarbete genom Teamsters.

Att skapa förutsättningar för nästa generation barn att idrotta och samverka mellan föreningar från olika idrotter är en viktig del i vårt samarbete genom Teamsters.

En annan viktig del i vårt samarbete är den välgörenhetstävling vi genomför där överskottet går tillbaka till Teamstersfonden. Pengar som ska användas till utrustning, aktiviteter och utbildning för barn och unga att testa på idrotter och få barn att röra sig mer.

Golftävlingen gick av stapeln 25 augusti och tillsammans med Timrå GK, företag i regionen och privatpersoner blev överskottet 37 928 kr.

Ett fantastiskt resultat som Teamsters kommer få stor användning för.

- Teamstersgolfen blev en stor succé och otroligt kul att det var så stort intresse bland företag i regionen. Teamstersgolfen kommer vi utveckla år för år och det känns fantastiskt med en partner som Timrå IK och det jobb föreningen gör genom Teamsters. Vi tror stenhårt på Teamsters och vi vill vara med och bidra till att barn och ungdomar ska få idrotta och vara i rörelse vare sig det gäller golf, hockey eller annan sport. Detta samarbete ger oss också möjligheten att fortsätta utvecklingen och satsningen av nya Teamsters Arena, säger Per ”Drutten” Engström, klubbchef Timrå GK:

- Helt fantastiskt. Detta är pengar vi kan använda för mer utrustning till barn för att testa på olika idrotter, göra fler aktiviteter för barn i samhället och utbilda fler barn och ungdomar hur viktigt det är med gemenskap och vad idrotten ger och hur viktigt det är att röra på sig, säger Jennie Hjorth, verksamhetsansvarig Teamsters