Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Årets kaptenstrio är utsedd!

28 september 2020 13:01
Kaptener

Säsongen närmar sig sin start och med det är det även dags att presentera vilka som kommer att axla kaptensrollerna i Timrå IK säsongen 2020/2021!


Timrå IK har en historia av en hel del stora spelare som fått bära ett C på sitt bröst. Bland annat Emil Berglund, Per Hallin, Pär Styf, Sanny Lindström, Robert Carlsson och Anders Huss har under sina tider i klubben burit kaptensrollen.

Nu fyller vi på med ytterligare ett namn på den listan! Jonathan Dahlén kommer att bära C:et på bröstet under säsongen 2020/2021!

- Det är en otroligt stor ära att få kaptensrollen i en klubb och förening som man älskar såpass mycket som jag gör. Samtidigt så är vi otroligt många ledare och kaptener i detta omklädningsrum, kommenterar Jonathan Dahlén.

Som assisterande kaptener kommer han att ha Christopher Liljewall och Morten Madsen.

- Det är en stor ära att få ett A i en så stor förening som Timrå! Jag kommer att bära det med stolthet. Men i en så bra grupp som vi är, kommer det att vara ett tacksamt uppdrag där vi som lag tillsammans kommer att föra Timrå framåt, kommenterar Christopher Liljewall.

- Det är självklart en stor ära att få bära ett A på bröstet. Men det finns många ledare i årets grupp så det är väldigt tacksamt uppdrag, kommenterar Morten Madsen.

Fredrik Andersson om sina val till kaptener:

- Dahlén är en spelare som gör allt varje match för att laget ska vinna. Han har ett fantastiskt Timråhjärta och är ett ansiktet utåt som vi i Timrå är stolta över. Han har även visat att hans ledaregenskaper på sidan av isen är riktigt bra och tar hand om hela laget på ett bra sätt.

- Liljewall är en rutinerad spelare som kan komma med lite nya idéer och se saker från ett anat håll. En bra karaktär som kommer till jobbet varje dag och är mån om alla i laget.

- Madsen har varit med i Timrå några år nu och han visar med sitt sätt att agera varje dag på träning, match och i omklädningsrummet att han är beredd att vinna till vilket pris som helst och det betyder oerhört mycket. Han är även lugn och står för en trygghet som är viktig för det här laget samt så har han en stor rutin som kommer att vara viktig för oss under den här säsongen.