Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Måndag Mån 24 Januari Jan

Årets kaptenstrio är utsedd!

28 september 2020 13:01
Kaptener

Säsongen närmar sig sin start och med det är det även dags att presentera vilka som kommer att axla kaptensrollerna i Timrå IK säsongen 2020/2021!


Timrå IK har en historia av en hel del stora spelare som fått bära ett C på sitt bröst. Bland annat Emil Berglund, Per Hallin, Pär Styf, Sanny Lindström, Robert Carlsson och Anders Huss har under sina tider i klubben burit kaptensrollen.

Nu fyller vi på med ytterligare ett namn på den listan! Jonathan Dahlén kommer att bära C:et på bröstet under säsongen 2020/2021!

- Det är en otroligt stor ära att få kaptensrollen i en klubb och förening som man älskar såpass mycket som jag gör. Samtidigt så är vi otroligt många ledare och kaptener i detta omklädningsrum, kommenterar Jonathan Dahlén.

Som assisterande kaptener kommer han att ha Christopher Liljewall och Morten Madsen.

- Det är en stor ära att få ett A i en så stor förening som Timrå! Jag kommer att bära det med stolthet. Men i en så bra grupp som vi är, kommer det att vara ett tacksamt uppdrag där vi som lag tillsammans kommer att föra Timrå framåt, kommenterar Christopher Liljewall.

- Det är självklart en stor ära att få bära ett A på bröstet. Men det finns många ledare i årets grupp så det är väldigt tacksamt uppdrag, kommenterar Morten Madsen.

Fredrik Andersson om sina val till kaptener:

- Dahlén är en spelare som gör allt varje match för att laget ska vinna. Han har ett fantastiskt Timråhjärta och är ett ansiktet utåt som vi i Timrå är stolta över. Han har även visat att hans ledaregenskaper på sidan av isen är riktigt bra och tar hand om hela laget på ett bra sätt.

- Liljewall är en rutinerad spelare som kan komma med lite nya idéer och se saker från ett anat håll. En bra karaktär som kommer till jobbet varje dag och är mån om alla i laget.

- Madsen har varit med i Timrå några år nu och han visar med sitt sätt att agera varje dag på träning, match och i omklädningsrummet att han är beredd att vinna till vilket pris som helst och det betyder oerhört mycket. Han är även lugn och står för en trygghet som är viktig för det här laget samt så har han en stor rutin som kommer att vara viktig för oss under den här säsongen.