Timrå IK och Coor tecknar nytt långsiktigt avtal.

4 maj 2021 13:00
Samarbetspartner

Vi kan idag stolt presentera att Timrå IK och Coor tecknat ett nytt samarbetsavtal över de kommande tre säsongerna, till och med säsongen 2023/2024.


- Timrå IK och Coor har haft ett mycket givande samarbete under den gångna säsongen och att kunna teckna ett så långsiktigt samarbetsavtal, som vi nu gjort gör oss mycket stolta och glada. Det visar på vår styrka och på att vår strategi med en tät och nära dialog med våra samarbetspartners verkligen fungerar, säger Bengt Sahlen, Timrå IK, Marknad.

- Timrå IK har något mycket spännande på gång och vi ser fram emot att fortsatt få vara med på den resan. Vi har haft ett gott samarbete och vi är glada över att kunna förlänga det, och med detta även sätta Coor ännu tydligare på kartan i Norrland, säger Coors Kontraktschef Karin Lundgren.

Om Coor

Coor är en av Nordens ledande facility management-leverantörer, och erbjuder alla tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi skapar lösningar för fastigheter och kontor som gör att våra kunder kan fokusera på att utveckla sin kärnverksamhet.

Läs mer om Coor här