Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Idag 24 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar

Joey LaLeggia och Nolan Zajac ansluter till Timrå IK

9 juni 2021 13:59
Lagbygget

Timrå IK kan idag meddela att Joey LaLeggia och Nolan Zajac ansluter sig till truppen på ett varsitt ettårskontrakt. Varmt välkomna!


Joey LaLeggia

Joey LaLeggia startade sin juniorkarriär i Vancouver NW Giants säsongen 07/08. Åren därpå spelade han för Penticton Vees i BCHL innan han började spela collegehockey för Univercity of Denver tillsammans med Nolan Zajac. Säsongen 15/16 debuterade Joey i Bakersfield Condor i AHL där han spelade tre säsonger innan flytten till San Antonio Rampage (AHL) där han spelade två säsonger. Säsongen 20/21 fann sig Joey på svensk mark för spel i Rögle BK där han spelade 12 matcher med 5 gjorda poäng. Han stannar kvar på svensk mark för spel i Timrå IK den kommande säsongen.

– Joey är en riktigt bra skridskoåkare. Han kom till Rögle och gjorde ett bra intryck. Han är användbar både som back och forward, men för oss som back, berättar Kent Norberg.

– Jag är väldigt exalterad och hedrad att spela för Timrå. Det är en speciell möjlighet att spela i samma lag som min nära vän och forna backpartner Nolan Zajac igen. Jag har hört många fina saker om laget och kan förhoppningsvis hjälpa laget både på och vid sidan av isen. Jag är en spelare som använder min fart och sinne, som även hoppas på att följa med på kontringar då och då, säger Joey LaLeggia.

Kontraktet är skrivet på ett år.

Nolan Zajac

Nolan Zajac har sin svenska bakgrund i IK Oskarshamn. Kanadensaren har sammanlagt spelat 99 matcher för Oskarshamn, varav 47 i SHL. Under sin ungdom spelade Nolan för Cedar Rapids Roughriders i USHL innan han började spela collegehockey för Univercity of Denver i NCAA. Han har även tre års erfarenhet i AHL för olika lag. Nolan tog steget till Sverige säsongen 18/19 för spel i IK Oskarshamn, då i HockeyAllsvenskan. Säsongen därpå flyttade han till det norska laget Stavanger Oilers innan han återvände till Oskarshamn för spel i SHL. Nolan fortsätter spelet i SHL, nu för Timrå IK.

– Nolan är en spelare som varit i Sverige några år. Han är en offensiv back med ett riktigt bra första pass och spelar bra i powerplay. Han gjorde 28 poäng i fjol i SHL. Han rör sig bra på banan och är en skridskoskicklig back, säger Kent Norberg.

– Jag kan inte vänta tills att flytta med min familj till Sundsvall och Timrå i augusti. Jag vill hjälpa klubben att etablera sig i SHL igen, och förhoppningsvis skapa minnen på vägen. Jag är en smart offensiv back som gillar att dirigera i powerplay om jag får chansen. Att få möjligheten att spela i samma lag som min vän Joey LaLeggia är en stor bonus såklart. Jag ser även fram emot att träffa alla supportrar och lagkamrater inom en snar framtid, berättar Nolan Zajac.

Kontraktet är skrivet på ett år.