Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Joey LaLeggia och Nolan Zajac ansluter till Timrå IK

9 juni 2021 13:59
Lagbygget

Timrå IK kan idag meddela att Joey LaLeggia och Nolan Zajac ansluter sig till truppen på ett varsitt ettårskontrakt. Varmt välkomna!


Joey LaLeggia

Joey LaLeggia startade sin juniorkarriär i Vancouver NW Giants säsongen 07/08. Åren därpå spelade han för Penticton Vees i BCHL innan han började spela collegehockey för Univercity of Denver tillsammans med Nolan Zajac. Säsongen 15/16 debuterade Joey i Bakersfield Condor i AHL där han spelade tre säsonger innan flytten till San Antonio Rampage (AHL) där han spelade två säsonger. Säsongen 20/21 fann sig Joey på svensk mark för spel i Rögle BK där han spelade 12 matcher med 5 gjorda poäng. Han stannar kvar på svensk mark för spel i Timrå IK den kommande säsongen.

– Joey är en riktigt bra skridskoåkare. Han kom till Rögle och gjorde ett bra intryck. Han är användbar både som back och forward, men för oss som back, berättar Kent Norberg.

– Jag är väldigt exalterad och hedrad att spela för Timrå. Det är en speciell möjlighet att spela i samma lag som min nära vän och forna backpartner Nolan Zajac igen. Jag har hört många fina saker om laget och kan förhoppningsvis hjälpa laget både på och vid sidan av isen. Jag är en spelare som använder min fart och sinne, som även hoppas på att följa med på kontringar då och då, säger Joey LaLeggia.

Kontraktet är skrivet på ett år.

Nolan Zajac

Nolan Zajac har sin svenska bakgrund i IK Oskarshamn. Kanadensaren har sammanlagt spelat 99 matcher för Oskarshamn, varav 47 i SHL. Under sin ungdom spelade Nolan för Cedar Rapids Roughriders i USHL innan han började spela collegehockey för Univercity of Denver i NCAA. Han har även tre års erfarenhet i AHL för olika lag. Nolan tog steget till Sverige säsongen 18/19 för spel i IK Oskarshamn, då i HockeyAllsvenskan. Säsongen därpå flyttade han till det norska laget Stavanger Oilers innan han återvände till Oskarshamn för spel i SHL. Nolan fortsätter spelet i SHL, nu för Timrå IK.

– Nolan är en spelare som varit i Sverige några år. Han är en offensiv back med ett riktigt bra första pass och spelar bra i powerplay. Han gjorde 28 poäng i fjol i SHL. Han rör sig bra på banan och är en skridskoskicklig back, säger Kent Norberg.

– Jag kan inte vänta tills att flytta med min familj till Sundsvall och Timrå i augusti. Jag vill hjälpa klubben att etablera sig i SHL igen, och förhoppningsvis skapa minnen på vägen. Jag är en smart offensiv back som gillar att dirigera i powerplay om jag får chansen. Att få möjligheten att spela i samma lag som min vän Joey LaLeggia är en stor bonus såklart. Jag ser även fram emot att träffa alla supportrar och lagkamrater inom en snar framtid, berättar Nolan Zajac.

Kontraktet är skrivet på ett år.