Vår kärlek till Er – Vi kommer tillbaka!

9 april 2019 10:19

Idrotten är grym ibland, igår var en sådan kväll. Alla vi som har ett rött och vitt hjärta har sorg en dag som denna.


För ganska exakt ett år sedan stod vi på andra sidan som vinnare i match 7 och gick upp i SHL. Idag är himlen ovanligt grå och luften känns tyngre att andas. Vi förlorade en matchserie över 7 matcher och vi spelar i hockeyallsvenskan nästa säsong. När vi idag tar itu med våra vardagliga sysslor så gör vi det med en tyngd över våra röd-vita hjärtan.

Vid sidan av sorgen känner vi en stolthet och en ödmjuk tillförsikt inför framtiden. Vi har denna säsong fortsatt vårt metodiska byggande av en stark förening. Vi har varit realistiska när vi satt våra mål i budgeten, vi har fortsatt att bygga underifrån och vi har inte tagit några ekonomiska risker. Genom detta arbete står vi stabilare än aldrig förr - Timrå IK är idag en förening med ekonomin i balans.

Vi känner en enorm tacksamhet över Ert stöd. Supportrar som tillryggalagt oräkneliga mil, som trotsat uselt vinterväder, som investerat i souvenirer och som burit oss fram under hela säsongen. Partners som visat att de tror på vår tanke om en ärlig och transparent förening och alla ideella krafter som gemensamt i ur och skur stått vid vår sida. Idag tillåter vi oss själva att vara ledsna, arga och besvikna. Framtiden är dock vår. Vi kan alla glädjas över att vara en del av en förening som inte tar några genvägar och som på ett målmedvetet sätt arbetar för att successivt förtjäna platsen i strålkastarljuset.

Vår kärlek till Er – Vi kommer tillbaka!