Timrå IK Ispremiär

6 augusti 2019 08:45
Ispremiär

Idag är det äntligen dags! Ispremiären är startskottet för säsongen och vi vill såklart officiellt dra igång säsongen tillsammans med er supportrar. Varmt välkomna till NHK arena ikväll - dörrarna öppnas 17:00.


Presentation & Match

Spelarna ur A-laget, Timrå J20 och Timrå J18 kommer att presenteras för er supportrar med start kl 18:00 sedan så kommer A-laget att värma upp en stund och därefter spela säsongens första "match". Under träningen och matchen kommer vi att liveintervjua spelare direkt från båset.

Autografskrivning

Stanna kvar efter att spelarna lämnat isen! Så fort spelarna är klara på isen och i omklädningsrummet kommer dom ut till entrén för att träffa er fans och skriva autografer!

TIK-shopen & Kiosker

TIK-shopen kommer att hålla öppet för dig som vill handla. Det kommer även finnas kiosker öppna på långsidorna.

Ispremiären

  • Var: NHK Arena
  • När: Tisdag 6 augusti
  • Klockan: 17:00 öppnar dörrarna, kl 18:00 börjar evenemanget.
  • Entré: Fri entré

Spelschemat direkt i mobilen!

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2019/2020 direkt i din telefon/dator.

Ni som prenumererar på vår kalender kan även se att ispremiären nu ligger inlagd i kalendern.

Fördelen med att prenumerera på kalendern är att spelschemat uppdaters automatiskt vid ändringar eller tillägg. Har du tidigare prenumererat på spelschemat så bör schemat redan finnas i din telefon/dator.