Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Idag 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan

Junior: Helgens resultat

18 oktober 2021 15:27
Junior

Timrå IK Juniorer spelade totalt fem matcher denna helg. J20 var i Stockholm där AIK och Djurgårdens IF stod för motståndet. J18 gästade Örnsköldsvik Hockey och Modo Hockey i Örnsköldsvik.


J20

Det blev en tuff helg för Timrå IK J20 som gästade huvudstaden för spel mot AIK och Djurgården. Det blev förlust i dubbelmötet mot AIK under fredagen och lördagen. Det blev även förlust mot Djurgårdens IF på söndagen.

Fredag Vi gör en okej första period. Den andra har vi tur att vi inte ligger under med mer än två mål. Den tredje perioden lyckas vi reducera direkt till 5-4. Då är det match igen och känslan är att vi kan vända matchen. Men vi tappar alla linjer i vårt spel och gör en dålig avslutning på matchen. AIK var klasser bättre än oss idag och det är få spelare som får godkänt. AIK är ett bra lag men vi ska kunna prestera mycket bättre än vi gjorde idag.

Lördag Vi gör en jättebra prestation idag. Resultatet speglade inte match bilden. Tyvärr så missar vi för många målchanser. Vi skapar mycket i powerplay men pucken ville inte in i mål. Samtliga spelare gör en bra arbetsinsats och tog ett stort ansvar i det defensiva spelet. Kan vi spela på samma sätt i morgon mot Djurgården så har vi goda chanser att vinna.

Söndag Det var två lag med trötta ben som kom ut i första perioden. Skillnaden var att Djurgården hade snabbare beslut med puck än oss och ledde med 1-0 välförtjänt efter första perioden. I den andra perioden har vi ett mycket högre tempo och tar snabbare beslut och trycker tillbaka Djurgården stora delar av perioden. Vi får två mål bortdömda och missar ett friläge. Men vi reducerar till slut med ett powerplay mål. Den tredje perioden är jämn spelmässigt men vi blir hårt straffad av några enskilda misstag som leder till tre snabba baklänges mål.

J18

Helgen var bättre för Timrå IK J18 som under lördagen segrade mot Örnsköldsvik Hockey med hela 2–7. Söndagens match mot Modo Hockey var en jämnare historia där Modo tog ledningen flertal gånger, men Timrå IK svarade på varje mål. Matchen gick till övertid där Modo tillslut vann med 6–5.

Timrå IK J18 ligger fortsatt i topp efter helgens matcher!

Kommande matcher

J20: Djurgårdens IF gästar Timrå och NHC Arena fredag den 22 oktober kl.18:00 och lördag den 23 oktober kl.11:00. AIK står för motståndet på söndag den 24 oktober, nedsläpp kl.11:00!

J18: Örnsköldsvik Hockey och Modo Hockey åker söderut för att spela mot Timrå IK J18 i NHC Arena under lördagen den 23 oktober kl.14:30 och söndagen 24 oktober kl.14:30.

Kom gärna och heja fram våra juniorer!