Timrå IK bygger för framtiden - Sandra Nordenberg förlänger

25 november 2020 13:00
Förlängning

Vi kan med glädje presentera att Sandra Nordenberg, vår fystränare har förlängt sitt kontrakt med fyra år. Sandra har på ett imponerande sätt skött fysträningen för vårt A-lag på herrsidan.


- Sandra har tagit vår fysträning till en ny nivå som vi ser effekt av ute på isen där våra spelare orkar mer och håller sig mer hela. Att vi går så bra som vi gör är mycket tack vare henne. Sandras arbetssätt är väldigt modernt och kommer ge oss en trygghet att fortsätta bygga långsiktigt, kommenterar Kent Norberg.

I Sandras roll från nästa säsong kommer hon vara övergripande ansvarig över hela föreningens fysträning där hon ska bygga vidare på A-laget herr men även bli mer involverad i juniorerna, dam/flick- och ungdomslagen så att vi får en röd tråd genom hela verksamheten. Fysträningen framöver kommer bli än mer prioriterad. Då vi i hela samhället har stora utmaningar med för mycket stillasittande känns detta extra bra och går hand i hand med vårt arbete vi gör genom Teamsters med barn i rörelse.

- Det känns superinspirerande att få vara med på Timrå IK's resa framåt. Att få vara en del i att driva och utveckla fysträning och följa hela föreningens utveckling framöver är en häftig utmaning. jag tror verkligen att Timrå IK har någonting stort på gång, säger Sandra Nordenberg.

Vi önskar Sandra stort lycka till, vi vet att hon kommer ta hela föreningen till nya höjder.