Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Nya restriktioner - Det här gäller!

22 december 2021 15:00
Covid19

Under gårdagen höll regeringen en presskonferens där dom meddelade nya restriktioner i samhället som börjar gälla från och med 23 december. Dessa restriktioner påverkar publikkapaciteten i NHC Arena.


Timrå IK kommer att spela dom kommande matcherna med begränsad publik i NHC Arena och arbetar just nu hårt för att få ordning och anpassa vår verksamhet för att kunna ta emot publik redan nu på söndag. Mycket arbete åtserstår dock och vi ber om förståelse för den uppkomna situationen.

Vad säger dom nya restriktionerna?

Den del av dom nya restriktionerna som påverkar vår verksamhet och publikkapaciteten i NHC Arena är dessa två:

Vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus tillåts bara sittande deltagare om det är fler än 20 personer, oavsett vaccinationsbevis.

Vid arrangemang på fler än 500 gäster eller deltagare krävs vaccinationsbevis samt avstånd mellan sällskapen och en maxstorlek på 8 personer per sällskap.

Endast sittande publik gäller. Sällskap om 8 personer kommer gälla med avstånd till varandra.

Klicka här för att ta del av hela pressmeddelandet från Folkhälsomyndigheten

Vilka matcher påverkas?

I dagsläget kommer dessa restriktioner gälla från den 23 december till den 16 januari. Under den tiden så spelar vi hemma mot Leksands IF (26 dec), Malmö Redhawks (30 dec) och Djurgårdens IF (13 jan).

Observera att vi även spelar bortamatcher under den tiden, bland annat mot Brynäs (15 jan), så om ni ska åka på bortamatch är det viktigt att ni uppdaterar er på respektive klubbs hantering av dessa restriktioner.

Vilka prioriteras?

På grund av att vi nu måste frigöra platser mellan sällskapen så tappar vi oerhört många platser i NHC Arena och alla som vill gå på hockey kommer inte att kunna göra detta. Dessa platser kommer att gå till våra säsongskortsinnehavare. Endast säsongskortsinnehavare på läktaren kommer ha möjlighet att gå på hockey i NHC Arena de närmaste tre hemmatcherna (Leksand 26/12, Malmö 30/12, Djurgården 13/12).

Alla säsongskortsinnehavare kommer få plats och erbjudas biljett.

Vilka platser får du som har säsongskort?

Du kommer inte att behålla den plats du har på ditt säsongskort. När du kommer till NHC Arena så kommer du att få en plats tilldelad till dig. Platserna som delas ut är från rad 4 och uppåt. Vilken sektion och plats du får går inte att styra över.

Har du ett säsongskort på Västra stå så får du information om hur det fungerar längre ner i artikeln.

Viktigt att du tar med dig ditt nuvaranda säsongskort och visar upp det i samband med entré. Vaccinationsbevis är fortsatt ett krav för att kunna gå på våra matcher.

Vad händer med dom som redan har köpt biljetter?

Dom som köpt lösbiljetter till våra matcher före 16 januari (Leksand, Malmö & Djurgården) kommer inte att kunna använda dessa biljetter. Om du är en av dom som redan har köpt lösbiljetter till en eller flera av dessa matcher så kommer dessa att betalas tillbaka.

Återköpsprocessen sköts av klarna och AXS. Det kommer bli högt tryck på våra leverantörer så ha tålamod på återbetalning då det kan ta längre tid än normalt.

Ni som har köpt biljett till dessa matcher kommer också få ett sms från oss med påminnelse om att återköp kommer gälla för er biljett.

Köpt biljett på plats i NHC Arena

Ni som har köpt en fysisk lösbiljett dagtid i NHC Arena, kontakta [email protected] för återköp.

Vad händer med Västra stå?

Eftersom dom nya restriktionerna endast tillåter sittande publik så kommer våra säsongskortsinnehavare på Västra stå att få en sittdyna vid ingångarna till Västra stå. Med denna dyna är det fri sittning på Västra stå i sällskap som maximalt får bestå av 8 personer. Det måste vara minst en meters avstånd till nästa sällskap.

Bortastå?

Under tiden dessa restriktioner gäller så kommer bortastå att vara stängt.

Barerna i NHC Arena

Northbar och Ståplatspuben i NHC Arena påverkas även dessa av dom nya restriktionerna.

Bara sittande gäster tillåts på serveringsställen inomhus och avstånd mellan olika sällskap krävs.

Detta innebär att dessa barer kommer att hållas stängda.

Restaurangen

Restaurangen kommer att vara stängd tills vidare. Ni som har bokat plats i restaurangen kommer få pengar tillbaka via återköp.

Balkong & Loger

Endast 8 personer per loge gäller. Balkong precis som tidigare 4 personer per bord.

Stödbiljetter

Att inte kunna sälja biljetter och ta emot publik i NHC Arena längre ger oss ett enormt intäktsbortfall. Vi kommer att få någon form av stöd från regeringen men det stödet täcker inte alla bortfall. Därför har vi beslutat oss för att öppna upp möjligheten att swisha stödbiljetter igen.

Det är frivilligt om och hur mycket man vill swisha och det är samma nummer som gäller som sist: 123 321 12 32