Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Det räckte inte hela vägen när Timrå mötte Troja

4 december 2017 21:10

Troja tog ledningen i slutet av andra. Trots att Timrå försökte komma tillbaka i tredje så räckte det inte hela vägen. Timrå fick gå utan poäng på bortaplan.


Händelselös första period

Matchen startar med en jämn och stark insats från båda lagen. Kanske är det målvakterna som kommer avgöra matchen. Timrå ställer upp med seriens bästa målvakt.
10. Persson får en riktigt bra chans framför offensiv zon med Trojas Målvakt håller tätt. Det vänder snabbt men ingen utdelning. Det blir en kamp fram och tillbaka mellan zonerna. Troja försvarar sig väl när Timrås anfall etablerar sig i offensiv. Halva perioden spelad och det står 0-0 på tavlan. Timrå får till ett par riktigt bra chanser men än hålls det tätt. Det är Timrå som styr matchen. Efter en disciplinerad första period så slutar de helt utan mål och utvisningar.

Troja tar ledningen

Man har ändrat om i kedjorna och 10. Persson spelar tillsammans med 91.Hållander och 38.Olofsson. Det är också dom som visat sig framme redan i första perioden. Timrå har tappat passningsspelet och det tar Troja tillfälle på. Man testar Haukeland och han räddar styrningen. Fredrik tar Timeout för sitt Timrå. Vi väntar tålmodigt på första målet. Det är ett bra Timrå byte när 57.Wedin får chansen. Troja håller det enkelt och lägger ner mot Timrås sida. En hög press mot Trojas kasse. Efter 12.40 drar Troja på sig en tripping och Timrå ska nu spela poweplay. Men när det är 40 sekunder kvar av poweplay åker 27. Kinnvall ut för en hooking. Det blir 4 mot 4 spel men ingen utdelning, nu ska Troja spela poweplay i 1.26min. Troja ligger i botten på poweplaystatistiken. Timrå åker två mot ett och lägger av ett skott mot kasse. Troja har inget vidare spel i överläge. Men när Timrå tappar spel framför egen kasse så tar Troja läge och nätar 1-0. Därefter går vi på periodvila.

Timrå gjorde ett försök

Dahlén går ut stark och får ett par chanser redan i startminuterna. Men man tekar i Timrås zon där Haukeland är helt skymd och Troja kan näta 2-0 inför hemmapubliken. Klockan stannade på 03.23. Timrå försöker åter igen sätta press men man får inget etablerat spel. Wedin söker mål och Johnsson ansluter. Men den passerar och man får på åter försöka börja om från eget. Men när 6. Dahlroth bestämt sig för att visa vägen så nätar han 2-1 till Timrå IK. Troja åker ut för en Holding och det är dags för poweplay. Ingen chans till reducering. 5 mot 5 spel kall nu ta fart. Berglund står skottberedd men missar skott. Fredrik ger blickar 18.50 , Haukeland sticker. Men Timrå får se sig besegrad av Troja.

Mål: 2-1
Skott: 22-30
Tekningar: 28-19

=

NÄSTA HEMMAMATCH

Lördag 9 december
NHK Arena kl 18:00
BOKA BORD I ARENAN