Timrå IK - Södertälje SK

5 december 2019 11:00
Inför match

Imorgon är det dags för hemmamatch igen. Södertälje gästar NHK Arena för andra gången denna säsong.


Timrå är fortsatt fjärdeplacerade i tabellen efter senaste segern och vi fortsätter att ånga på. Med två raka bortasegrar är det återigen dags för hemmamatch i NHK Arena när Södertälje SK kommer på besök.

Södertälje har haft en säsong som har varit allt annat än lugn. Resultaten har inte varit upp till klubbens eller supportrarnas förväntan. Huvudtränaren har fått gå och det har varit en del spelaromsättning i laget. Man har dock börjat hitta formen nu. Med två raka segrar mot bottekollegorna AIK och Mora IK har man nu klättrat förbi kvalstrecket. Det är dock tajt. Det skiljer endast 4 poäng mellan plats nr 13 och plats nr 9 i tabellen och en vinst eller förlust kan innebär ett helt gäng med tabellplaceringar.

Imorgon tar vi emot Södertälje SK för andra gången hemma i NHK arena. Första gången var hemmapremiären där det blev seger för Timrå. Matchen därefter i Scaniarinken blev dock en mindre rolig historia vilket innebär att vi har en revansch att hämta!

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Till våra hemmamatcher finns det alltid sittplatser från 100 kr. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Information

  • Motstånd: Södertälje SK
  • Plats: NHK Arena
  • När: Fredag 6 december
  • Tid: Nedsläpp kl 19:00, insläpp kl 17:00.

Legendarer i NHK Arena

Imorgon kommer ett åttiotal gamla Timrålegendarer att befinna sig i NHK arena. Mellan 17:30 - 18:00 hittar du dom ute i korridorerna för att mingla eller ta en autograf.

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu. Du hittar till samtliga matcher sittplatsbiljetter från 100 kr.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena