Söndag Sön 9 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Onsdag Ons 12 Maj Maj
Onsdag Ons 11 Augusti Aug
Fredag Fre 13 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Onsdag Ons 1 September Sep
Söndag Sön 5 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Karlskrona
KHK

Karlskrona vinner andra omgången.

27 mars 2018 18:28
Efter match

Timrå hade ett stark spel från start men Karlskrona drog det längre stråt och vinner andra omgången.


Timrå har övertag

Pucken är släppt i rond två och redan innan spelarna kommer in på isen så det en stämning i hallen som inte går att ta på. Hela hallen klappar händerna och innan spelarna kommer ut så ställer sig alla upp. En magisk känsla när dags för rond 2. Kinnvall gör en stark insats när dom snabbt tar sig in Karlskronas defensiv. Man får några bra chanser mot kassen. Det blir tekning i Karlskronas zon som dock snabbt vänder då man vinner tekning. Timrå visar sig starka i den första perioden trots några snabba vändningar från Karlskrona. Hållande drar på sig en tripping men powerplayet hinner bara starta så gör en spelare från Karlskrona lika dant. Nu blir det spel 4 mot 4 istället. Som tidigare nämnt så är Timrå det spel förande laget. Man lägger in ett skott på kasse som är otroligt nära. Hela hallen ekar. Båda lagen blir fulltaliga igen. Det kommer otroligt mycket returer från Karlskronas målvakt. Dessvärre tar vi dom inte än. Haukeland står för några helt galna räddningar. Karlskrona har för många spelare på plan och det blir ett lagstraff. Timrå kan nu matchen till en ny nivå om dom sätter det här powerplayet. Det blir ingen utdelning i powerplay och Karlskrona är fulltaligt.

Karlskrona tar ledningen

Timrå hinner snabbt etablera sig i offensiv son precis som första. Man kan ge sig på några chanser men det gäller att sätta dom i kassen och vara beredd på returerna. Det vänder och Haukeland får det hett om öronen en stund. Bra hjälp från sina backar. Det blir mycket känslor på planen då en spelare från Karlskrona försöker slå av pucken från Haukeland. Både Westin och en spelare från Karlskrona får sitta och det blir spel 4 mot 4. Båda lagen blir fulltaligt då det inte kom något målchans. Didrik åker på en Puck out och får sitta 2 minuter och vi måste spela boxplay. Båda lagen hinner bli fulltaliga men 10.54 stannar klockan på när Karlskrona tar ledningen efter ett misstag från Timråbacken. Larsson åker på en rejäl kyss och får hjälp av från isen. Det går dock inte länge fören Karlskrona drar på sig en utvisning. Timrå hinner sätta några vassa chanser innan Olofsson blir liggandes. Publiken rasar. Karlskrona blir fulltaligt. Det spelas några minuter innan det återigen blir övertag för Timrå. Precis innan spelade dom 6 man på plan länge innan det kunde blåsas av. Det blev ingen utdelning.

Karlskrona vinner andra omgången

Perioden startar med att Karlskrona skjuter sin egna spelare i ansiktet vilket resulterar i att han måste kliva av bänken. Timrå ger sig in i offensiv zon och gör ett tappert försök innan det vänder och Karlskrona kan försöka sig på Haukeland. Larsson drar på sig en utvisning för sitt Timrå och man måste ställa upp i boxplay. Karlskrona har svårt att kunna etablera sig i Timrås zon. Man kan prova avlägga några skott mot Haukeland men han står säkert. Det har blivit ett helt annat fysiskt spel i sista perioden. Karlskrona lyckas dra på sig en till utvisning och Timrå ställer upp i ett hett powerplay. Efter en stark insats så kommer dessvärre ingen utdelning och istället kommer Karlskrona ut fulltaliga. Det blir powerbreak 11.55. Timrå har tappat spelet in i halva sista perioden. Det saknas något. Skotten sitt i magen på Karlskronas målvakt. Klockan tickar på fort. Hela hallen väntar på en kvittering. Det hinner inte bli någon kvittering.