Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Hemma
Borta
Timrå
TIK

Timrå vinner den första matchen i Norrbottentrippen

5 september 2018 21:15
Efter match

Timrå åkte upp till Norrbotten för att möta Division 1-laget Boden. Motståndet tänkte inte ge upp på förhand och gav Timrå en rejäl match inledningsvis. I slutändan kan däremot Timrå gå segrandes ur matchen med 2-5.


Jämn första period

Timrå kom ut i matchen starkare än vad Boden gjorde och gjorde även mål tidigt. Man fortsätter äga pucken men Boden tar för sig mer och mer. Det resulterar även i att Boden kvitterar efter ca sju minuter. Därefter är Boden det bättre laget stundtals och Timrå spelar slarvigt. Men Timrå håller emot. Båda lagen skapar chanser men 1-1 står sig perioden ut.

Timrå tar över

I den andra perioden kommer man ut ännu en gång och är det bättre laget. Man återtar även ledningen och strax därefter får man en straff tilldömd Timrå. Jacob Olofsson är det som slår straffen och kyligt sätter han den i Boden-målet. Överlag är Timrå det bättre laget i den andra perioden.

Spiken i kistan

Den tredje perioden inleds ungefär som de tidigare perioderna. Timrå kommer ut något bättre men misstagen man gör straffar sig. Dom straffar sig såpass mycket att man efter sex minuter åker på en utvisning som resulterar i ett Boden-mål. Efter målet får Boden en hel del energi och är nära på att kvittera ett par gånger. Timrå lyckas dock hålla ut och utökar dessutom med 9 minuter kvar av matchen. I slutsekundrarna sätter man dessutom spiken i kistan och gör 2-5 vilket även blir slutresultatet.

Nästa match

Imorgon spelar vi match igen. Denna gång är det SHL-motstånd i form av Luleå. Matchen ser du på Cmore.