Hemma
Timrå
TIK
Borta
Växjö
VLH

Fredrik Andersson inför hemmapremiären

19 september 2018 14:39
Inför match

Imorgon är dagen äntligen kommen. Imorgon är det hemmapremiär mot regerande mästarna Växjö Lakers. Timrå IK är tillbaka i SHL, NHK Arena är återigen en SHL-arena och vi är här för att stanna!


Efter en försäsong med sju vinster och tre förluster var det premiär i lördags på bortaplan. Då gästade vi Linköping HC. Tyvärr blev det förlust i premiären men trots det kan Fredrik Andersson och laget ta med sig en hel del bra saker från framförallt första och sista perioden inför morgondagens hemmapremiär mot regerande mästarna Växjö Lakers - En riktig värdemätare på förhand!

Klicka på spelaren ovan för att ta del av det snack vi hade med Fredrik Andersson som trots förlusten kunde se en hel del positivt från premiären mot Linköping.

Biljetter

I nuläget är det sålt 3007 biljetter - Vi vill såklart ha fler på plats i NHK Arena. Gå in på tik.ebiljett.nu och hämta hem din biljett. Förköp är både billigare än att handla i kassan men du slipper även köa utanför arenan.

Hockeybussarna

Betalning sker ombord med VISA/Mastercard. Kategori Ungdom avser ungdomar födda -99 eller senare.

Tiderna i turlistan avser tid före match och är ca tider. Bussarna avgår tillbaka 15 min efter match från bussparkeringen utanför NHK Arena.