Hemma
Timrå
TIK
Borta
Rögle
RBK

Fredrik inför Rögle BK

17 oktober 2018 14:15
Inför match

Efter två raka bortamatcher är vi äntligen hemma i NHK Arena igen. Imorgon gästar Rögle vår hemmaborg och vi har ett lag som är hungriga på poäng efter två matcher där man kanske skulle ha fått med sig något


Det blev två raka förluster under bortaturnén. Vi mötte två av seriens bästa lag och trots att vi inte fick med oss några poäng var det en bra prestation från laget.

Likt Timrå så kommer Rögle från en förlust. Man gästade Luleå och fick se sig besegrade med 3-1. Trots att många tippade Rögle högre upp i tabellen har maskineriet inte alls fungerat för laget och man huserar på jumboplatsen med 4 inspelade poäng efter 8 matcher. Det är nog ingen som är nöjd med resultaten så här lång och laget kommer garanterat slita för att plocka sin andra vinst.

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson som pratar lite om föregående matcher och även morgondagens möte. Klicka i spelaren ovan för att lyssna på vad han hade att säga.

Nya mediakuben i NHK Arena

Den nya mediakuben hänger äntligen i taket i NHK Arena! Läs mer om den i artikeln här. Vi kommer att hålla en invigning inför morgondagens match så var på plats innan 18:40 om du inte vill missa detta!

TIK-aktien

Ni vet väl att ni kan bli delägare i Timrå IK? Anmäl ditt intresse till TIK-aktien idag på denna länk

Vinn Bilen

Nu drar vi igång Volvolotteriet igen! Köp en lott av tusen och var med i dragningen av Volvo XC60 som står i NHK Arenas entréhall. Klicka på bannern nedan för mer information

Hockeybussarna

Åk med våra hockeybussar till matcherna! Bussarna avgår från Sundsvall och Härnösand. Turlista och priser hittar du här

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.