Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Timrå
TIK

Fredrik inför Örebro HK

24 oktober 2018 15:47
Inför match

En vinst och en förlust mot Rögle de senaste två matcherna - Nu laddar vi om för att ta oss an ytterligare ett lag från nederdelen av tabellen. Nästa match spelas imorgon, torsdag, mot Örebro.


Det är som sagt ett lag som likt våra senaste motståndare ligger i botten av tabellen. Örebro har skrapat ihop 9 poäng så här långt in på säsongen. Man inledde dock säsongen bra med fyra vinster på fem matcher men har sedan dess inte vunnit eller tagit poäng. Det är med andra ord ett rejält hungrigt lag vi gästar imorgon.

Timrå har inte spelat den bästa ishockeyn den senasta tiden. Man kämpade till sig en övertidsseger i den första matchen mot Rögle men orkade inte i den andra när vi fick åka hem från Ängelholm poänglösa. Men nu har det gått ett par dagar och laget har fått återhämta sig och fila på detaljerna i spelet.

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson efter dagens träning.

Cmore

Är du inte på plats i Örebro så ser du matchen på Cmore. Köper du abbonnemang eller ser matchen via denna länk går en del av pengarna till Timrå IK

TIK-aktien

Ni vet väl att ni kan bli delägare i Timrå IK? Köp din TIK-aktie idag på pepins.com

Vinn Bilen

Nu drar vi igång Volvolotteriet igen! Köp en lott av tusen och var med i dragningen av Volvo XC60 som står i NHK Arenas entréhall. Klicka på bannern nedan för mer information

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.

Nästa hemmamatch

Nästa hemmamatch spelas lördag 27 oktober kl 18:00 och det är HV71 som står för motståndet. Ditt stöd gör skillnad! Köp din biljett på tik.ebiljett.nu.