Söndag Sön 5 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Luleå
LHF

Timrå får se sig besegrade i sin hemmaborg.

30 oktober 2018 21:40
Efter match

Båda lagen går in med fart, men när väl Luleå har gjort sitt första mål så finns ingen hejd. Timrå gör ett tappert försök att komma ikapp men Luleå går segrande ur matchen.


Luleå stänger första perioden

Timrå inleder starkt, dom vill såklart försvara borgen. Får en bra möjlighet men Luleå kan rensa framför kasse. Det kommer ganska många vassa chanser för Timrå. Man vänder upp starkt och går på eget avslut men förlorar pucken och det slutar med att man får börja om på egen planhalva. Där ställer Luleå upp och går formstarkt fram till avslut och lyckas sätta 0-1 i krysset. Det går snabbt efter att pucken släppts i mittcirkeln så har Luleå åter igen hamnat i offensiv zon och kan där göra 0-2. Timrås Olsson gör en tackling på Luleå spelare som sedan resulterar i matchstraff och får därför kliva av isen. Det går inte lång stund innan Luleå har nätat 0-3 bakom Svedberg. Luleå får spela 6 mot 4 under några plågsamma minuter medans Timrå försöker hämta igen sig.

Timrå försöker komma igen

Det kommer ut ett laddat lag som inte har gett upp. Timrå får upp en bra spelteknik och kan komma samlad och stark in mot offensiv. Falk kommer med ett otroligt avslut och man kan nu gå vidare med 1-3 på resultattavlan. Det dröjer inte länge så har Luleå dragit på sig en utvisning och Timrå ska spela powerplay. Men efter ett missförstånd så tar Luleå pucken och kan svar på retur av Svedberg, därav 1-4. Wedin är en ramträff ifrån att reducera. Det blir en ständig kamp om pucken. Men vid ett tillfälle framför Svedberg så blir det turbulent och Luleå har nätat 1-5. Nu går Svedberg av planen och Brattström kliver in. Andra perioden närmar sitt slut när Gallo spelar upp ett riktigt snyggt spel och Palmberg kan avsluta och man går till vila på 2-5.

Ett urladdat lag

Tredje perioden är igång och det är ett jämnt spel. Luleå försöker flera gånger komma upp med ett högt anfall men Timrå är snabba att avbryta deras spel. Istället samlar man truppen och går mot anfall. Ingen utdelningen från något av lagen. Luleå får några riktigt vassa möjligheter. Vi vandrar mellan offensiv och defensiv. Det är ett trött Luleå och ett pulserande Timrå. En hård tackling mot Olofsson med lite extra gruff mot Falk. Domarna överlägger. Det blir utvisning och spel 5 mot 3 för Timrå. Kinnvall nätar 3-5 för Timrå. Brattström har skyddat kassen sedan han klev in vid 1-5 läget. Nu kliver han ut och lämnar tom kasse men ingen utdelning kommer och matchen är över.

Nästa hemmamatch

Nu väntar novemberuppehållet innan det är dags för hemmamatch igen. Tisdagen den 13 november gästar Djurgården NHK Arena. Stödet från publiken är ovärderligt - Ta med alla ni känner till arenan. Köp din biljett på tik.ebiljett.nu.

TIK-aktien

Ni vet väl att ni kan bli delägare i Timrå IK? Köp din aktie idag på denna länk

Vinn Bilen

Nu drar vi igång Volvolotteriet igen! Köp en lott av tusen och var med i dragningen av Volvo XC60 som står i NHK Arenas entréhall. Klicka på bannern nedan för mer information

Hockeybussarna

Åk med våra hockeybussar till matcherna! Bussarna avgår från Sundsvall och Härnösand. Turlista och priser hittar du här

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.