Hemma
Timrå
TIK
Borta
Frölunda
FHC

Fredrik inför Frölunda HC

18 december 2018 14:14
Inför match

Efter en veckas uppehåll är det dags för match igen. Imorgon gästar Frölunda NHK Arena och vi behöver ditt stöd i arenan!


Imorgon är det dags för att oss an Frölunda - det enda laget i SHL vi ännu inte mött i årets upplaga av SHL. Ett Frölunda som ligger på en femteplats i tabellen men som den senaste tiden hat haft blandade resultat. I CHL har man gått som tåget och besegrat Brno med 4-1 och 6-1 men i SHL har det sett tyngre ut. Man besegrade visserligen Växjö med 1-0 senast men dessförinnan förlorade man fyra av fem matcher varav 7-1 mot Örebro och 3-0 mot Mora.

För Timrås del är man fortsatt på en trettondeplats i tabellen och har gått poänglösa ur dom två senaste matcherna, två bortamatcher. På hemmaplan har det sett ljusare ut och har istället två raka vinster.

Nytt inför morgondagens match är att Christoffer Jansson är tillbaka i truppen efter att Jacob Olofsson och Filip Hållander åkt på JVM.

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson inför morgondagens match

Nästa hemmamatch

Imorgon, onsdag 19 december, gästar Frölunda NHK Arena och tillsammans med stödet på läktaren kämpar vi för tre nya poäng! Ert stöd är otroligt viktigt - Köp din biljett på tik.ebiljett.nu.

Biljettpriser

  • Långsida: 280kr (210kr för ungdom/pensionär)
  • Kortsida: 210kr (160kr för ungdom/pensionär)
  • Västra stå: 120kr (80kr för ungdom/pensionär)
  • Rullstolsläktaren: 140 kr
  • Rad 1 & 2 i hela arenan: 115 kr

Köp din bilejtt på tik.ebiljett.nu - Serviceavgift på 20 kr tillkommer vid köp i biljettkassan i NHK Arena eller Birsta City infodesk

Kombinera hockeyn med mat i restaurangen

För er som vill kombinera hockeykvällen med en matbit i restaurangen kan boka bord här:

Hockeybussarna

Åk med våra hockeybussar till matcherna! Bussarna avgår från Sundsvall och Härnösand. Turlista och priser hittar du här

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.

<Nästa-matchbild>