Hemma
Timrå
TIK
Borta
Luleå
LHF

Snack med Fredrik inför morgondagens match

1 mars 2019 14:40
Inför match

"Då gäller det för oss att vara väldigt noggranna när vi väl får målchanserna och sätta dit puckarna"

Fredrik och gänget kunde äntligen andas ut efter gårdagens seger men med det tajta matchandet som vi har nu är det bara att hoppa upp på hästen och köra igen. Ny match redan imorgon när serieledande Luleå gästar NHK Arena!


Att det var härliga känslor efter gårdagens seger finns det inga tvivel om. Efter att inte fått med sig resultaten studsade pucken äntligen Timrås väg. Nu fortsätter vi att köra på samma sätt.

Imorgon står Luleå för motståndet. Ett Luleå som har radat upp flertalet vinster på senare tid och huserar för tillfället på förstaplats med två poängs marginal, visserligen med en match mer spelad än tvåan Färjestad. Luleå har åtta raka segrar och sist man fick se sig besegrade var den sista januari. Mycket av snacket runtomkring Luleå har handlat om deras defensiv. Luleå är det enda laget i SHL som har släppt in mindre än 100 mål, närmare bestämt 90 insläppa mål.

Mycket tack vare ett kontrollerat spel som Timrå måste knäcka. Men framförallt så gäller det att utnyttja chanserna när dom väl dyker upp. Att besegra Luleå är ingen omöjligthet, det vet vi. Sist lagen möttes gick Timrå ur matchen som vinnare. Framförallt med tanke på hur Timrå spelade igår och har spelat tidigare matcher.

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson inför morgondagens match - Lyssna på intervjun i toppen.

Nästa hemmamatch

Den 2 Mars gästar Luleå NHK Arena och tillsammans med stödet på läktaren kämpar vi för seger! Ditt stöd är otroligt viktigt. Gå in på tik.ebiljett.nu och hämta din biljett.

Biljettpriser

  • Långsida: 280kr (210kr för ungdom/pensionär)
  • Kortsida: 210kr (160kr för ungdom/pensionär)
  • Västra stå: 120kr (80kr för ungdom/pensionär)
  • Rullstolsläktaren: 140 kr
  • Rad 1 & 2 i hela arenan: 115 kr

Ta med dig en vän på Västra stå

För dig med säsongskort på Västra stå får du även denna match ta med dig en vän kostnadsfritt! Läs mer om det här

Köp din bilejtt på tik.ebiljett.nu, det är billigare och smidigare - Serviceavgift på 20 kr tillkommer vid köp i biljettkassan i NHK Arena eller Birsta City infodesk

Kombinera hockeyn med mat i restaurangen

För er som vill kombinera hockeykvällen med en matbit i restaurangen kan boka bord här:

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.