Hemma
Timrå
TIK
Borta
Malmö
MIF

Fredrik inför morgondagens match mot Malmö

8 mars 2019 15:02
Inför match

Näst sista hemmamatchen står för dörren. Imorgon gästar seriesjuan Malmö Redhawks NHK Arena. Nu samlar vi kraft tillsammans i dom två kvarvarande matcherna och visar grabbarna att vi stöttar dom i med och motgång.


Vi glömmer gårdagens match och laddar om inför en ny drabbning redan imorgon. Malmö Redhawks står för motståndet. Under säsongen har Malmö gjort sig kända för ett fysiskt och tufft spel. Mycket tack vare Sylvegårdsbröderna och vi bör förvänta oss liknande spel imorgon. Samtidigt så är det ett Malmö som kämpar för att ta sig in på kvartsfinalsplatsen och har tre segrar av dom fem senaste matcherna.

Timrå åt andra sidan är sedan en tid tillbaka klara för kval. Så just nu handlar det inte så mycket om hur mycket poäng man kan hämta in mer än att hitta ett bra spel och prestera på isen. Med undantag för senaste matchen (där i varje fall den första perioden var bra) så har Timrå stundtals spelat riktigt bra och hängt med i matcherna. Tyvärr så stör skador laget men förhoppningsvis så börjar ett par spelare att komma tillbaka till spel snart. Nylingen återvände Anton Wedin till spel och man såg att det var en hungrig Wedin som klev ut mot Skellefteå igår.

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson inför morgondagens match - Lyssna på intervjun i toppen.

Nästa hemmamatch

Den 9 Mars gästar Malmö NHK Arena och tillsammans med stödet på läktaren kämpar vi för seger! Ditt stöd är otroligt viktigt. Gå in på tik.ebiljett.nu och hämta din biljett.

Sportlovspriser

Under sportlovet sänker vi priserna på samtliga platser i arenan! Sittplats från 100kr och ståplats för 50kr! Missa inte chansen att gå på hockey otroligt billigt.

Biljettpriser

  • Långsida: 150kr (100kr för ungdom/pensionär)
  • Kortsida: 100kr (100kr för ungdom/pensionär)
  • Västra stå: 50kr (50kr för ungdom/pensionär)
  • Rullstolsläktaren: 100 kr
  • Rad 1 & 2 i hela arenan: 100 kr

Köp din bilejtt på tik.ebiljett.nu, det är billigare och smidigare - Serviceavgift på 20 kr tillkommer vid köp i biljettkassan i NHK Arena eller Birsta City infodesk.

Ta med dig en vän på Västra stå

För dig med säsongskort på Västra stå får du även denna match ta med dig en vän kostnadsfritt! Läs mer om det här

Volvolotteriet

Volvolotteriet har gått mot sitt slut och lotterna räknas i skrivandes stund. I den första periodpausen dras årets vinnare live på isen i NHK Arena! Vinnaren kommer därefter att få åka ut ur arenan med sin splitternya Volvo XC 60 i den andra pausen. Detta vill du inte missa. Framförallt inte om du är en av dom som har chans att vinna bilen.

Kombinera hockeyn med mat i restaurangen

För er som vill kombinera hockeykvällen med en matbit i restaurangen kan boka bord här:

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.