Hemma
Timrå
TIK
Borta
Oskarshamn
IKO

Fredrik inför direktkvalet mot Oskarshamn

26 mars 2019 16:03
Inför match

Imorgon drar kvalet igång! Oskarshamn kommer upp hit för att slåss om vår plats i SHL. Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson inför vad som komma skall.


Det är nu det gäller. Det är nu matcherna betyder allt och det är nu vi behöver ditt stöd på läktaren! Över 5000 personer har i skrivande stund redan säkrat sin plats i NHK Arena - Gör det du med!

Ni som ännu inte säkrat din plats i NHK Arena - Gör det på tik.ebiljett.nu. Vi rekommenderar starkt att köpa biljetter på nätet då vi inte kan garantera att det kommer att finnas platser kvar för köp i entrén.

I den första matchen kommer det att finnas Röda T-shirts utplacerade på samtliga platser i arenan (samt även på Västra stå) som vi hoppas att ni tar på er. Vårt mål är ett knallrött hav NHK Arena! Läs mer i artikeln ovan/till höger.

Vi har även underlättat transporten till och från NHK Arena i form av fler hockeybussar som tar er till och från arenan från Sundsvall. Dessa hockeybussar är helt gratis vid uppvisande av någon form av biljett till matchen! Ävend den vanliga hockeybussen från Sundsvall och Härnösand kommer att gå som vanligt, även den är gratis. Läs mer i artikeln ovan/till höger.