Onsdag Ons 24 Mars Mar
Fredag Fre 26 Mars Mar
Söndag Sön 28 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Söndag Sön 9 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Onsdag Ons 12 Maj Maj
Fredag Fre 13 Augusti Aug
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Karlskrona
KHK

Nästa hemmamatch: Timrå IK - Karlskrona HK

2 november 2019 13:25
Inför match

Redan imorgon är det dags igen för match i NHK Arena igen och det är nästa söderlag, Karlskrona HK, som kommer på besök.


Timrå IK tog en efterlängtad trepoängare igår mot Tingsryds. Förhoppningsvis har man lagt den där tunga perioden bakom sig nu och får till spelet som inledningsvis av säsongen. Man placerar sig på en fjärdeplats i tabellen med 32 poäng, samma som Modo och Karlskoga, men med sämre målskillnad.

Även Karlskrona kommer från en seger. Man besegrade Södertälje med 3-6 och har nu två raka vinster. Karlskrona ligger på en sjätteplats med 24 poäng.

Lagens senaste möte var nere i Karlskrona och där Timrå tog med sig samtliga tre poäng efter en 2-4 seger, med två sena mål som bärgade segern. Ska vi titta längre tillbaka så minns vi nog alla matcherna mellan Timrå IK och Karlskrona HK från 2018. Vi tar alltså emot ett lag med en revanschlust som mycket möjligt kan sträcka sig så långt tillbaka som till kvalet 2018.

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Till våra hemmamatcher finns det alltid sittplatser från 100 kr. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Information

  • Motstånd: Karlskrona HK
  • Plats: NHK Arena
  • När: Söndag 3 november
  • Tid: Nedsläpp kl 15:00, insläpp kl 13:30.

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu. Du hittar till samtliga matcher sittplatsbiljetter från 100 kr.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen mot Karlskrona HK. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena