Hemma
Södertälje
SSK
Borta
Timrå
TIK

Timrå gästar kringelstan

29 januari 2020 09:00
Inför match

Ikväll är det återigen match. Denna gång tar vi vårt pick och pack för en resa söderut till kringelstan för att ta oss an Södertälje!


Timrå har med sig två segrar i bagaget där man trots två halvdana insaster trots allt krigat sig till två segrar. Med det ligger man återigen på en tredjeplats i tabellen med två poäng till godo på Karlskoga.

Även Södertälje har en seger från sin senaste match mot Mora IK. Södertäljes senaste facit är seger i varannan match men ska man jämföra Södertälje med hur laget såg ut sist vi mötte varandra är det en väsentlig skillnad. Då låg laget och skvalpa vid bottenstrecken, ett streck man nu har sagt adjö till med 14 poängs marginal och istället slåss om en slutspelsplats. Nuvarande position i tabellen är 7a med 55 inspelade poäng (3 mer än Tingsryd på utsidan av slutspelsplatserna)

Timrå och Södertälje har mött varandra tre gånger denna säsong varav lagen har tagit en fulltidsseger var samt så har Timrå en övertidsseger.

Information

Nästa hemmamatch

Nästa hemmamatch spelas på fredag och då är det Tingsryds tur att gästa NHK Arena. Till matchen spelar Timrå i retrotröjor - Mer information om det hittar du här

Biljetterna är släppta - Säkra din plats på tik.ebiljett.nu