Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Måndag Mån 24 Januari Jan
Hemma
Kristianstad
KIK
Borta
Timrå
TIK

Serieavslutning i Kristianstad!

6 mars 2020 13:00
Inför match

Ikväll spelas sista matchen i den HockeyAllsvenskan grundserien 2019/2020. Vi avslutar på bortaplan nere i Kristianstad och för att vi ska kliva upp till andra platsen krävs en del mål i kvällens match!


Kristianstad är redan avhängda och klara för kvalspel till HockeyAllsvenskan 20/201 men kommer att spela för formen och sin heder. Att åka ner till Kristianstad är inte på något sätt en lätt match oavsett. Dom har dessutom en revansch att utkräva sedan lagens senaste möte. Dock så talar statistiken emot Kristianstad i kvällens match något. Mer om det längre ner.

Men, matchen har en helt annan betydelse för Timrå. Andraplatsen är inte helt bortom räckvidd men det krävs en del för att den ska bli vår i slutändan. Till att börja med så får Modo inte ta poäng samtidigt som Timrå hämtar hem samtliga tre poäng. Tyvärr räcker inte det utan Timrå behöver dessutom hämta in en målskillnad på 13 baljor. Storförlust för Modo (som förlorade med 7-0 mot Karlskoga senast) och en storvinst (någon som minns Timrås senaste bortamatch?) för Timrå kan dock bädda för en andraplats.

Statistik

Kristiantstad är ett lag som ligger långt ner i tabellen vad gäller nästan all statistik kontra Timrå som ligger i toppen. Kristiantstad har släppt in näst flest mål i hela ligan samtidigt som Timrå har gjort tredje flest mål i ligan.

Vad gäller utvisningar så är Kristianstad det mest utvisade laget i hela ligan. Man har dock ett helt okej resultat vad gäller boxplay. Samtidigt är Timrå bland dom bättre lagen i powerplay.

Kristianstads paradgren är tekningar där man är seriens bästa lag. Klicka på bilden för större bild.

Information

Nästa hemmamatch

Efter kvällens match vet vi om det är Björklöven eller Karlskoga som står för det första motståndet i Hockeykvalet 2020. Det som är bestämt är att biljetterna till matcherna släpps imorgon, lördag, klockan 10:00 oavsett utgång i kvällens matcher!

Säkra din plats gör du som vanligt på tik.ebiljett.nu. Var med på vägen mot SHL - Ditt stöd gör skillnad.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen. Bokningsinformation hittar du HÄR.