Hemma
Timrå
TIK
Borta
Björklöven
IFB

Träningsmatch: Timrå IK - IF Björklöven

10 september 2019 14:10
Inför match

Genrepet inför den HockeyAllsvenska säsongen 2019/2020 står för dörren. På fredag tar vi emot Björklöven i vad som är den sista matchen på försäsongen. Kom och stötta laget så gör vi allt för att gå in i säsongen med en seger i bagaget!


Det är andra mötet mot Björklöven under denna försäsong. Senaste mötet lagen emellan var i SCA cupen där Björklöven fick med sig samtliga 3 poäng efter att Timrå under matchen haft det svårt att hitta nätet.

Det har dock gått två veckor sedan dess och nu är det snart skarpt läge för båda lagen. Fredagens match är genrep för båda lagen inför den stundande HockeyAllsvenska säsongen.

Tider

Fredag, 13 september, öppnar vi dörrarna för genrepet inför HockeyAllsvenskan 2019/2020 i NHK Arena. Matchstart kl 19:00 men vi öppnar upp dörrarna till ishallen en timme före, kl 18:00.

Biljetter

Biljetterna kommer att kosta 100kr för vuxna och 50kr för pensionärer/ungdomar. Det är fri sittning i arenan som gäller och biljetterna löses på plats i NHK Arena.

Betalning Betalningen sker via swish, kort och kontant på plats i NHK Arena.

OBS!! Kortbetalning sker vid ståplatsentrén. Swish- och kontantbetalning sker vid huvudentrén.

Souvenirshopen

Souvenirshopen kommer att som vanligt hålla öppet för dig som vill handla. Det går även att handla på webben som vanligt

Kiosker

Kioskerna kommer att hålla öppet som vanligt för dig som vill ha fika innan eller under matchen.

Mat & Dryck

Northbar kommer att hålla öppet och serverar tacobuffé för den som är hungrig. Det är drop-in som gäller och kommer att kosta 125 kr. Baren håller även öppet under kvällen.