Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Lördag Lör 27 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Tisdag Tis 1 November Nov
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Almtuna
AIS

Ny nolla och storseger när Almtuna besegrades

1 november 2020 19:51

Under söndagskvällen var vi åter på hemmaplan och denna gången framför lite fler personer på läktaren. 300 personer fick på plats se ett Timrå visa en enorm spelglädje och dominera spelet under 60 minuters hockey. Timrå vann komfortabelt matchen med 4-0 mot Almtuna.


Maktdemonstration av Timrå

Det skulle inte dröja länge innan Timrå tog ledningen i dagens match. Efter 33 sekunder så kämpade Sebastian Hartmann till sig pucken i offensiv sargkant och spelade pucken till tidigare Almtuna spelaren Per Svensson. Utan att tveka så drog han in en puck mot mål som via en Almtunaspelare ställde målvakten Erik Hanses.

Timrå fortsatte att dominera och skapade mängder med chanser och med nio minuter kvar så skulle det rassla till i nätet bakom Almtuna målvakten igen. 
Dahlén hittade Christopher Liljewall på blålinjen, Liljewall klipper till direkt med ett stenhårt skott som styrs in av Erik Walli Walterholm fram till 2-0.

Ohre får briljera med en fin dubbel räddning med 1.30 kvar av perioden.

Första perioden var en maktdemonstration av Timrå som verkligen kom ut för att stänga ner Almtunas ytor.

Dubblerad ledning

Andra powerplayet för kvällen skulle resultera och i en hiskelig fart. Bara sex sekunder in i övertalspelet så får Jonathan Dahlén öppen gata mot Hanses och trycker in pucken via ribban fram till 3-0.

Timrå skulle även göra nästa mål, direkt efter andra periodens powerbreak Jacob Ragnarsson spelade upp Jonathan Dahlén som vackert hittar Isac Lundeström på andra stolpen. Lundström tvekade inte han heller utan smällde in fyran med ett fint direktskott.

Timrå fortsatte väldigt likt den första perioden med ett stort puckinnehav och gav ingenting åt slumpen.

Monsterräddning från Ohre ledde till ytterligare en nolla

Almtunas första riktiga tryck i Timrå zon kom i inledningen på den tredje perioden. Gästerna får iväg några skott mot Ohre men Timrå målvakten håller sig tät.

Almtunas fick också ett friläge mot Ohre, i powerplay så går Timrå bort sig något och det öppnar upp en yta. Men vår målvakt viker sig inte utan gjorde en strålande räddning.

Timrå ställde om fort i mitten på perioden och kommer i en tre mot tvåa. Ett par snabba släpp och Lööke får fritt fram, hans skott avvärjdes med axeln på Hanses.

Timrå skulle även dem få en strålande möjlighet i powerplay. Dahlén slog en passning rakt genom Almtunas box till Jens Lööke som klippte till på ett men Hanses gör en snabb sidledsförflyttning och kan rädda även denna möjligheten.

OHRE! De 300 i publiken skanderar hans namn när Adam Ohre gör matchens räddning. Med 4.30 kvar fick Jesper Norbäck helt öppet mål, men Ohre slängde över beskyddet och gjorde en fantastisk räddning.

Timrå kunde hålla ifrån och bärga en ny seger och en ny nolla.