Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Timrå
TIK

Brynäs IF - Timrå IK

15 januari 2022 10:57
Inför match

Äntligen match igen! Vi har nu haft matchledigt i strax över två veckor men om bara några timmar är vi äntligen igång igen - Kl 15:15 släpps pucken i Monitor ERP Arena där vi tar oss an Brynäs IF!


På grund av Covid-utbrott i laget under förra veckan sköts ett gäng matcher fram och skapade detta långa uppehåll. Men nu är alla friska och krya och redo för spel igen!

Det var trots allt förra året vi spelade match senast men vi avslutade året på ett fantastiskt sätt. Först besegrade vi Leksands IF på juldagen med komfortabla 5-1 för att sedan ta oss an Malmö Redhawks dagen före nyårsafton. Den matchen såg ut att bli en tung historia men ack så fel. Man låg under med 5-1 inför den sista perioden men laget visade en stark moral och vände steken till 6-5 seger på övertid! Otroligt stark vändning med andra ord, en vinst som laget har haft i bakhuvudet under dessa två träningsveckor.

Även Brynäs IF kommer från seger. Man besegrade ligatvåan Luleå HF med 3-1 vilket var ett trendbrott många i Gävle nog suktade efter. Dessförinnan hade man tre raka förluster. Brynäs har, till skillnad från Timrå IK, hållit igång sina matcher under dom senaste två veckorna och har hunnit med att spela tre matcher redan under det nya året,

Kikar man på tabellen så är det numera en väldigt haltande tabell. Vi, tillsammans med Skellefteå AIK, har endast spelat 29 matcher samtidigt som vissa lag har hunnit med 34 matcher. Dagens motstånd Brynäs har spelat 33 matcher och ligger tolv poäng före oss i tabellen. Likaså med Linköping. Malmö som ligger på platsen ovanför oss har 7 poäng till godo, men har också två matcher mer spelade. Kan vi med andra ord ta vara på dessa hängmatcher så är det väldigt tajt kring kvalstrecket.

Information

  • Motstånd: Brynäs IF
  • Nedsläpp: Kl 15:15
  • Datum: Lördag 15 januari
  • Plats: Monitor ERP Arena
  • Se matchen på Cmore