Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Idag 24 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Timrå
TIK

Brynäs IF - Timrå IK

15 januari 2022 10:57
Inför match

Äntligen match igen! Vi har nu haft matchledigt i strax över två veckor men om bara några timmar är vi äntligen igång igen - Kl 15:15 släpps pucken i Monitor ERP Arena där vi tar oss an Brynäs IF!


På grund av Covid-utbrott i laget under förra veckan sköts ett gäng matcher fram och skapade detta långa uppehåll. Men nu är alla friska och krya och redo för spel igen!

Det var trots allt förra året vi spelade match senast men vi avslutade året på ett fantastiskt sätt. Först besegrade vi Leksands IF på juldagen med komfortabla 5-1 för att sedan ta oss an Malmö Redhawks dagen före nyårsafton. Den matchen såg ut att bli en tung historia men ack så fel. Man låg under med 5-1 inför den sista perioden men laget visade en stark moral och vände steken till 6-5 seger på övertid! Otroligt stark vändning med andra ord, en vinst som laget har haft i bakhuvudet under dessa två träningsveckor.

Även Brynäs IF kommer från seger. Man besegrade ligatvåan Luleå HF med 3-1 vilket var ett trendbrott många i Gävle nog suktade efter. Dessförinnan hade man tre raka förluster. Brynäs har, till skillnad från Timrå IK, hållit igång sina matcher under dom senaste två veckorna och har hunnit med att spela tre matcher redan under det nya året,

Kikar man på tabellen så är det numera en väldigt haltande tabell. Vi, tillsammans med Skellefteå AIK, har endast spelat 29 matcher samtidigt som vissa lag har hunnit med 34 matcher. Dagens motstånd Brynäs har spelat 33 matcher och ligger tolv poäng före oss i tabellen. Likaså med Linköping. Malmö som ligger på platsen ovanför oss har 7 poäng till godo, men har också två matcher mer spelade. Kan vi med andra ord ta vara på dessa hängmatcher så är det väldigt tajt kring kvalstrecket.

Information

  • Motstånd: Brynäs IF
  • Nedsläpp: Kl 15:15
  • Datum: Lördag 15 januari
  • Plats: Monitor ERP Arena
  • Se matchen på Cmore