T.O.R WORKSHOP - FRÅN HOCKEYSPELARE TILL ARBETARE
Bild saknas
T.O.R Workshop - från hockeyspelare till arbetare

T.O.R partner är ett rekryteringsföretag som ger våra idrottare bättre förutsättningar till ett arbetsliv. Detta görs genom att bland annat erbjuda Timrå IK:s spelare och ledare föreläsningar och workshops gällande kompensinventering, CV och personligt brev, personlig marknadsföring och intervjuträning. 

Idrott är viktigt för folkhälsan, integrationen och samhället i stort, därför är det betydelsefullt att bibehålla och attrahera idrottare till regionen. T.O.R partner är därför en självklar samarbetspartner för att kunna hjälpa våra idrottare inom Timrå IK till att utöva sin sport samtidigt som de blir så attraktiva som möjligt på arbetsmarknaden och för arbetsgivare. 

Vi vill vara den självklara samarbetspartnern, för vi har drivet, hjärtat och ser vilka vinster det finns med att kunna hjälpa idrottare att kunna utöva sin idrott parallellt med arbete. Idrottare ska inte behöva flytta och byta förening på grund av arbetslöshet, jobb finns det! Ofta besitter idrottare kvalifikationer som är attraktiva hos arbetsgivare, exempelvis samarbetsförmåga, förmåga att arbeta mot högt uppsatta mål, driv, flexibilitet. Dock är det viktigt att kunna sätta ord på sina kompetenser, och det vill vi hjälpa till med.

Pelle Hallin - T.O.R Partner

Tillsammans erbjuder Timrå IK och T.O.R partner spelare och ledare exempelvis föreläsningar och workshops gällande kompensinventering, CV, personligt brev, personlig marknadsföring och intervjuträning. Samarbetet visar även hur ett viktigt arbete inom föreningen kan ge positiva effekter ute i samhället. Det visar helt enkelt hur vi jobbar inifrån och ut.

Vill ni vara med och arbeta för social hållbarhet i samverkan med T.O.R och Teamsters? 

Genom varje rekrytering av Timrå IK:s idrottare går en viss procent av rekryteringskostnaden direkt till Teamsters. Du som anställer någon från Timrå IK genom T.O.R bidrar därmed till ett viktigt arbete för våra barn och unga! 

Läs mer om T.O.R Partner här