Viktor Lodin lånas till Timrå IK
Publicerad: 2021-07-09
Lagbygget
Timrå IK kan idag meddela att Viktor Lodin kommer att spela för laget kommande säsong på ett ettårskontrakt.

Viktor Lodin är ett välkänt namn i Timrå. Med sin starka insatts förra säsongen då Viktor stod för 49 poäng på 60 spelade matcher, gjorde han ett stort intryck. Viktor har sin bakgrund från Leksand där han spelade som juinor i U16-J18 säsongerna 13/14-14/15 innan sin flytt till Örebro. Där skulle han även göra sin SHL-debut säsongen 18/19. Efter den gångna säsongen med Timrå skrev Viktor på ett NHL-kontrakt med Ottawa Senators. Nu står det klart att forwarden kommer att lånas till Timrå för den kommande säsongen.

– Kul att Viktor stannar ett år till. Han gjorde en stor utveckling i fjol och bidrog med mycket till laget. Vi har pratat med Senators och vi får låna Viktor nästa säsong. Det fullbordar även lagbygget inför kommande säsong, berättar Kent Norberg.

– Det känns jättebra att fortsätta ett år till med Timrå och fortsätta min utveckling samt den resa vi påbörjade förra säsongen och fortsätta på den i år. Jag tror vi har alla förutsättningar att ta oss långt i år med fansen på plats i NHC. Jag kommer att fortsätta som förra året, att försöka bidra framåt och göra allt för att laget ska vinna, säger Viktor Lodin.

Kontraktet sträcker sig över en säsong. Därmed avslutas lagbygget för den kommande säsongen.

{!A}

Kevin Blomkvist