Skog & Trädgårdscenter lottar ut en Automower 420 efter kvartsfinalerna!
Publicerad: 2021-03-26
Matchvärd
Du som köper stödbiljetter under kvartsfinalerna har chans att vinna en robotgräsklippare från Husqvarna!

Du som köper stödbiljetter under kvartsfinalerna mot AIK har chans att vinna en Husqvarna Automower 420 värd 30 990 kr. Bor du inom en radie på 5 mils avstånd till Birsta så är även installation inkluderad. Det är Skog och Trädgårdscenter som lottar ut gräsklipparen samt står för installationen. Passa även på att klicka dig in på deras hemsida om du är i behov av andra trädgårdsverktyg inför sommaren!

Samtliga stödbiljetter under kvartsfinalerna mot AIK räknas in och dragningen sker så fort kvartsfinalerna är färdigspelade. Det inkluderar stödbiljetterna från den första kvartsfinalen, kvartsfinal 2, stödbiljetter köpta under kvartsfinal 3 på bortaplan samt eventuell kvartsfinal 4 och 5. Köpstoppet är i samband med att den sista matchen avslutas, oavsett om det är match 3 eller match 5.

Allt du behöver göra är att säkra minst en stödbiljett till matchen genom att swisha till 123 321 12 32 alternativt genom att köpa på tik.ebiljett.nu. Varje stödbiljett kostar 50 kr. Ju fler stödbiljetter du köper, desto större chans har du att få hem din alldeles egna robotgräsklippare!

{!B}

David Åberg