Försäsongsschema 2024
Publicerad: 2024-05-23
Försäsong
Äntligen är samtliga av våra försäsongsmatcher spikade! Vi inleder försäsongen i Hudiksvall där vi tar oss an Brynäs IF i vanlig ordning och därefter blir det dubbla möten mot Vasa Sport hemma i SCA Arena innan det är dags för SCA Cupen!

Vi ser såklart fram emot hemmamatcherna i SCA Arena där det blir finskt (Vasa Sport) och norrländskt motstånd (Luleå Hockey) men vi ser dessutom fram emot den sedvanliga matchen i Hudik mot Brynäs samt en avslutande match mot Leksands IF i Dalarna innan säsongen drar igång. 

Men, vi får inte glömma försäsongens höjdpunkt! Försäsongernas patriark, konung, president och högste ledare - SCA Cupen! Sveriges äldsta försäsongscup går av stapeln för 51:a gången där vi kommer att tampas mot Björklöven, MoDo och Sundsvall mellan 28 - 31 augusti i Brandcode Center. Mesta mästarna, Timrå IK, går för sin 17:e och tredje raka seger!

Rensa kalendern och se första upplagan av Timrå IK inför kommande säsong. Matcherna i SCA Arena ingår i säsongskortet som täcker alla årets försäsongsmatcher, grundserien samt slutspel på hemmaplan. Har du inte säkrat din stol för säsongen 2024 ännu så kan ni enkelt göra detta på tikbiljett.se.

DatumTidLagenSpelplats
Torsdag 15/8Kl 18:00Brynäs IF - Timrå IKHolmen Center
Torsdag 22/8Kl 18:00Timrå IK - Vasa Sport  SCA Arena
Fredag 23/8Kl 18:00Timrå IK - Vasa Sport  SCA Arena
Onsdag 28/8Kl 19:00Timrå IK - IF BjörklövenBrandcode Center
Fredag 30/8Kl 19:00IF Sundsvall Hockey - Timrå IKBrandcode Center
Lördag 31/8Kl 15:00Timrå IK - MoDo HockeyBrandcode Center
Fredag 6/9Kl 18:00Timrå IK - Luleå HockeySCA Arena
Torsdag 12/9Kl 18:00Leksands IF - Timrå IKTegera Arena

Lösbiljetter till matcherna i SCA Arena släpps i början av augusti i samband med årets Ispremiär 8 augusti

Spelschemat i mobilen

Likt tidigare år så kan du prenumerera på spelschemat i din telefon. Men vi har ett nytt system för detta nu. Så om du har haft schemat i telefon genom vårt gamla sätt så behöver du prenumerera på nytt. Detta gör du enklast genom att klicka HÄR och följa instruktionerna! 

Sektionerna

Platinum: Upplev hockey från arenans bästa sittplatser. Välj att sitta där det händer ovanför avbytarbåsen eller motsatt långsida, nära anfallszon för Timrå IK i två perioder. 

Guld: Några av arenans bästa sittplatser med perfekt vy över spelet - upplev hockey på nära håll där det händer nära tillgång till kiosker och toaletter. 

Silver: Hockeyupplevelsen från kortsidan till ett överkomligt pris med perfekt vy över spelet och nära tillgång till kiosker, toaletter och restaurang.  

Västra stå: Här tar du plats i klacken och ramar in SCA Arena med sång och stämning, till ett förmånligt pris upplever och skapar hockeyupplevelsen. Nära tillgång till Hamburgerian, Anton Landers Café och Västra-baren. 

Familjemedlemskorten: Hockeyupplevelse till hela familjen, vid köp av ett grundserie- eller säsongskort i kategori vuxen på sektion Silver, kan ni även lägga till familjemedlemmar till ett förmånligt pris så att hela familjen kan uppleva hockey där den upplevs som bäst. På plats. Gäller familjemedlemmar upp till 19 år. OBS! Familjekort bokas genom att skicka ett mail till [email protected] 

Säsongskort Rullstol: Rullstolsplatserna finns som vanligt på Permobil-läktaren i arenans ena hörn. Priset kommer att vara 1962 kr, precis som tidigare år. Ledsagare ingår.

Var du säsongskortsinnehavare säsongen 2023/2024 så reserveras din plats (eller platser) automatiskt varpå du kan välja att förnya eller inte - vet du att du kommer att förnya så gör detta så snart som möjligt för bästa förutsättningar att fylla arenan. Ni har fått ett mail med information om hur man förnyar sin plats. Har du inte fått ett mail så tveka inte på att kontakta oss på [email protected] 

Företag

Har du frågor om företagskorten eller vill du bli partner? Klicka här!

Du kan även kontakta våra kollegor på marknad: 

Peter Lindström - [email protected]

Jonny Aliranta - [email protected]

Adam Sälg / David Åberg