Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Onsdag Ons 1 September Sep
Söndag Sön 5 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Idag 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec

Timrå IK och XXL Sport & Vildmark ingår samarbete!

11 maj 2021 09:00
Samarbetspartners

Timrå IK och XXL Sport & Vildmark har tecknat ett fyraårigt samarbetsavtal som gör företaget till klubbens officiella sportbutik. Avtalet innefattar samtliga ungdomslag. Samarbetet kommer ge spelare och medlemmar tillgång till XXLs breda sortiment och låga priser samtidigt som all försäljning ger tillbaka till klubben.


Avtalet avser perioden 1 juni 2021 till 31 maj 2025 och gör XXL Sport & Vildmark till branschexklusiv samarbetspartner.

– XXL har presenterat en digital lösning för Team Sales som kommer att gynna och underlätta vårt arbete kring våra lag. XXL har ett stort utbud av hockey i butik men också i sitt övriga sortiment som kommer gynna alla våra 450 aktiva medlemmar. Ju fler och mer våra medlemmar handlar hos XXL ju mer kommer gå tillbaka till klubben och till ungdomsverksamheten. Vi är väldigt glada över att ha hittat en ny partner till oss som klubbens officiella sportbutik och det ska bli spännande att samarbeta med XXL, säger Oscar Johansson, försäljnings & marknadschef Timrå IK.

– På XXL vet vi att idrott förenar människor, därför känns samarbetet med Timrå IK som har 450 aktiva medlemmar extra viktigt. Timrå har imponerat på oss inte bara genom elitsatsningen utan också genom hur man jobbar för att lyfta hela samhället och öka möjligheterna till rörelse och aktivitet. Inte minst stöttar vi stolt den breda satsning föreningen gör på flick- och pojkhockeyn där man utvecklar nya talanger från egna leden, säger Daniel Lindgren, Team Sales Manager XXL och fortsätter:

- XXL har idag 85 varuhus i Norge, Sverige, Finland och Östterrike varav 28 finns i Sverige. Företaget bedriver även e-handel i alla dessa länder plus Danmark. Detta gör oss till Nordens största sportkedja.