• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 24 Mars Mar
Fredag Fre 26 Mars Mar
Söndag Sön 28 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Söndag Sön 9 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Onsdag Ons 12 Maj Maj
Fredag Fre 13 Augusti Aug
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Timrå IK och XXL Sport & Vildmark ingår samarbete!

11 maj 2021 09:00
Samarbetspartners

Timrå IK och XXL Sport & Vildmark har tecknat ett fyraårigt samarbetsavtal som gör företaget till klubbens officiella sportbutik. Avtalet innefattar samtliga ungdomslag. Samarbetet kommer ge spelare och medlemmar tillgång till XXLs breda sortiment och låga priser samtidigt som all försäljning ger tillbaka till klubben.


Avtalet avser perioden 1 juni 2021 till 31 maj 2025 och gör XXL Sport & Vildmark till branschexklusiv samarbetspartner.

– XXL har presenterat en digital lösning för Team Sales som kommer att gynna och underlätta vårt arbete kring våra lag. XXL har ett stort utbud av hockey i butik men också i sitt övriga sortiment som kommer gynna alla våra 450 aktiva medlemmar. Ju fler och mer våra medlemmar handlar hos XXL ju mer kommer gå tillbaka till klubben och till ungdomsverksamheten. Vi är väldigt glada över att ha hittat en ny partner till oss som klubbens officiella sportbutik och det ska bli spännande att samarbeta med XXL, säger Oscar Johansson, försäljnings & marknadschef Timrå IK.

– På XXL vet vi att idrott förenar människor, därför känns samarbetet med Timrå IK som har 450 aktiva medlemmar extra viktigt. Timrå har imponerat på oss inte bara genom elitsatsningen utan också genom hur man jobbar för att lyfta hela samhället och öka möjligheterna till rörelse och aktivitet. Inte minst stöttar vi stolt den breda satsning föreningen gör på flick- och pojkhockeyn där man utvecklar nya talanger från egna leden, säger Daniel Lindgren, Team Sales Manager XXL och fortsätter:

- XXL har idag 85 varuhus i Norge, Sverige, Finland och Östterrike varav 28 finns i Sverige. Företaget bedriver även e-handel i alla dessa länder plus Danmark. Detta gör oss till Nordens största sportkedja.