Hardegård inför Södertälje

5 december 2019 15:00
Inför match

Inför morgondagens match tog vi oss ett snack med lagets poängfarligaste back - Marcus Hardegård! Totalt har han stått för 12 (4+8) poäng så här långt in på säsongen.


Information

  • Motstånd: Södertälje SK
  • Plats: NHK Arena
  • När: Fredag 6 december
  • Tid: Nedsläpp kl 19:00, insläpp kl 17:00.

Legendarer i NHK Arena

Imorgon kommer ett åttiotal gamla Timrålegendarer att befinna sig i NHK arena. Mellan 17:30 - 18:00 hittar du dom ute i korridorerna för att mingla eller ta en autograf.

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu. Du hittar till samtliga matcher sittplatsbiljetter från 100 kr.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena