Timrå IK - Karlskrona HK, Game 6 SHL-Kval 2018

11 maj 2020 18:58
Klassiker

Timrå IK firar idag sin 92-årsdag och vi gör det genom att återuppleva en utav modern tids häftigaste matcher. Den sjätte matchen i direktkvalet mot SHL 2018.


Efter fyra matcher såg det mörkt ut. Timrå låg under med 3-1 i matcher och Karlskrona behövde endast en seger för att säkra platsen i SHL. Men efter en heroisk insats på bortaplan där man knappade in på Karlskrona gav hopp som ekade genom Medelpads skogar.

Vid seger i den sjätte matchen var det många som kände att Karlskrona inte skulle klara av trycket nere i Blekinge. En viktig match, med andra ord. Med ett mer eller mindre slutsålt NHK Arena blev det en tillställning som det kommer att berättas om längre.

Publiken såg till så att stämningen i arenan blev bland det häftigaste som har hänt i arenan. Läktaren skakade av all tryck från publiken.

När sedan Didrik Strömberg gör sin avgörande brytning under tredje perioden som sedan leder fram till, ja ni vet nog vad, så var det nog många som trodde att isladan skulle rasa ihop!

Upplev matchen igen i videon längst upp i artikeln.

Säsongskort

En ny säsong är på gång. Till höst ska vi åter kämpa för en plats i Sveriges högstadivision. Men för det så behöver vi din hjälp! Matcher likt Game 6 där publiken skapar en sådan stämning att hela kroppen darrar under en lång stund efteråt gör skillnad. Er energi sprider sig snabbt till spelarna!

Säkra din plats till nästa säsong - Klicka här!

Medlemskap i Timrå IK

Även du som medlem gör en stor skillnad för Timrå IK. Ditt medlemskap stärker föreningen ekonomiskt vilket ger framförallt Nubben bättre möjligheter att bygga ett bra lag.

Mer information om medlemskapen hittar du här

OBS! Du får billigare säsongskort vid köp av Guldmedlemskap eller Guldmedlemskap+.