Jakten på andraplatsen fortsätter!

13 februari 2020 17:00
Inför match

Efter segern mot Modo är andraplatsen inte långt bort nu. Jakten fortsätter imorgon när vi tar emot AIK och vi behöver ditt stöd på läktaren!


Grymt skön seger över Modo senaste vilket innebär att poänggapet krymper ännu mer till andraplatsen. Nu ligger vi endast tre poäng bakom Modo på andraplatsen. Poäng som vi ska göra allt vi kan för att hämta in.

Imorgon tar vi emot AIK i NHK Arena. Ett AIK som alla vid det här laget har gått ganska knackigt under säsongen. Man ligger sist i tabellen med 17 poäng upp till säker mark. Laget har med all sannolikhet ställt in sig på kvalspel under våren men ett sådant lag kan vara livsfarligt det också. Att ta sig över kvalstrecket är väldigt långt borta så AIKs mål är utan tvekan att kliva in i kvalserien med en bra känsla i truppen och ett par segrar i bagaget.

Och seger i bagaget har man redan. Man besegrade Tingsryd senast på hemmaplan där målvakten Mika Järvinen storspelade. På dom fem senaste matcherna har man dock endast två segrar.

Sist Timrå IK och AIK möttes vann Timrå med 6-1. Gången dessförinnan vann Timrå med 5-1. Lagens första möte under säsongen gick dock till AIK med 4-3.

Supporterklubbens dag

På fredag firar vi Supporterklubbens dag i NHK Arena! En hyllning till alla våra supportrar som stöttar laget i med och motgång säsong efter säsong! Stödet från er match efter match är fantastiskt.

Timrå IK Supporterklubb kommer under kvällen att anordna en hel del aktiviteter för er att ta del av, bland annat skottävling, säsongskortslotteri, tränarbesök inför matchen och förfest med DJ Razba i supporterbaren. Arenan öppnar 17:30 och festen inleds direkt!

Dessutom så kommer en del av varje såld biljett på Västra stå att gå till Timrå IK Supporterklubb. Säkra din plats på Västra stå och sjung fram laget samtidigt som du bidrar till Timrå IK Supporterklubbs ekonomi!

Mer information om Supporterklubbens dag hittar du på tikare.se/skdagen.

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Information

  • Motstånd: AIK
  • Plats: NHK Arena
  • När: Fredag 14 februari
  • Nedsläpp: Kl 19:00
  • Insläpp: Kl 17:30

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena