Förslag på matchmusik

3 september 2018 12:30
Matchmusik

Säsongsstarten ligger endast runt hörnet och förberedelserna är i full gång. Nu vill vi ha er hjälp! Vi som sköter ljud, ljus & mediakub är i full gång med att förbereda musik, jinglar och lite annat som rör matcharrangemanget. I samband med detta vill vi involvera er supportrar genom att ge er möjlighet att komma med förslag på vad ni tycker ska spelas under matcherna


Vi har under årens lopp fått flera bra tips på musik m.m. som vi sedan använt i matcharrangemanget och vi vet att det finns många med bra idéer där ute.

I huvudsak gäller det förslag till musiken och allt som rör den. Det kan vara allt ifrån uppvärmning, inför match, utvisningslåtar, musik mellan avblåsningar, jinglar, innan intro.. vad som helst. Allt tas emot.

Detta blir alltså en slags förslagslåda. Vi kommer inte använda allt som kommer in men mycket kan säkert bli verklighet eller åtminstone leda till inspiration.

Fundera. Gräv. Hör av er!

Mejla era förslag till [email protected] eller fyll enkelt i formuläret nedan.

Tack för ert årliga engagemang. Nu är det höst och det betyder lycka. Vi är tillbaka i SHL och här tänker vi se till att stanna.

// Hassebo & Skarin