Adam Ohre ansluter till Timrå IK

24 juli 2019 08:58
Lagbygget

Timrå IK kan idag meddela att Adam Ohre återvänder till klubben efter två säsonger på annan ort.


Adam Ohre har Kovlands IF som moderklubb men gick till Timrå IK säsongen 2010/2011. Därifrån gick han genom hela ungdomsverksamheten för att sedan debutera i A-laget säsongen 2014/2015. Han tillhörde klubben till och med säsongen 2016/2017 innan han säsongen därpå testade vingarna i annan ort.

Den nya orten blev Halmstad där blev det en säsong för att sedan säsongen därpå gå vidare till HC Dalen. Likt i Halmstad blev det endast en säsong i Dalen innan han nu vänder hem till Timrå IK igen.

- Det känns kul och spännande att Adam kommer tillbaka till Timrå efter några år vift. Det ska bli spännande att se honom ta upp kampen med Brattström under säsongen, kommenterar Kent Norberg.

- Det känns verkligen som att komma hem igen när man träffade alla spelare, ledare och alla på kansliet. Det känns otroligt roligt, kommenterar Adam Ohre och fortsätter:

- Det ska bli roligt att dra igång, jag har ju inte varit med i sommar så av det jag hört och när jag väl träffade grabbarna så kändes det som en riktigt bra grupp med sköna killar. Jag hoppas att vi kan få ihop det bra och växa för varje match som går.

Kontraktet är skrivet över säsongen 2019/2020.