Timrå IK utökar och anställer en marknadschef

6 augusti 2019 15:40
Kansliet

Timrå IK utökar personalstyrkan på kansliet och anställer en marknadschef.


Varför gör Timrå IK denna rekrytering?

Timrå IK har framgångsrikt under de senaste åren jobbat med att stabilisera upp föreningen ekonomiskt och en del av det har medvetet vara att gå lite underbemannade på kansliet. Nästa fas för Timrå IK kommer att handla mycket om att utveckla och stärka allt vi gör utanför isen och vi tycker därför att tiden är den rätta för att anställa en person som driver detta åt rätt håll för Timrå IK, säger Jörgen Wahlberg, Klubbchef.

Nu är marknadschefen funnen och vi välkomnar Martin Romö till Timrå IK.

Vem är Martin Romö?

Jag har en bakgrund som elithockeyspelare och en civil karriär i näringslivet. Jag fyller 40 år i november och är gift sedan 12 år tillbaka med min fru Cecilia. Vi har två barn tillsammans, Vincent 13 år & Leon 11 år. Jag gillar allt som har med idrott att göra och är just nu inne i en fas i livet där barnens aktiviteter prioriteras på vår fritid. När jag får möjlighet tar jag och familjen gärna några dagar i stugan i Hammarstrand för avkoppling och njuta av årets alla årstider.

Vad har du gjort tidigare?

Jag påbörjade min civila karriär redan under min aktiva elitidrottskarriär och har hela tiden kombinerat denna resa fram till jag valde att kliva av det idrottsliga när jag var 30 år.

Har en bakgrund som butikssäljare, butik och platsansvarig, försäljningschef i olika bolag och har haft förmånen att vara verksam på flera orter i Sverige.

Vad kommer du att ha för roll i Timrå IK?

Jag kommer vara verksam i en roll som Marknadschef och tillsammans skapa ett ökat värde såväl internt som externt för Timrå IK. Mitt jobb är att leda genom vår vision: -Timrå IK skall genom brett engagemang, sportsliga resultat och god ekonomi vara en förebild för svensk ishockey på elitnivå.

Varför sökte du dig till Timrå IK?

Jag brinner för möjligheten att kunna få påverka, utveckla och skapa minnen tillsammans. Timrå IK jobbar redan dagligen med detta och därav att det passar in i min passion.

Vi ska nu fortsätta vår resa för att skapa sammanhang där gemenskap stärker utvecklingen och att jag nu får vara en del i hur vi skapar nya sätt att driva samverkan mellan idrott, samhälle och näringsliv känns oerhört spännande. Jag vill att vi tillsammans fortsätter att bryta ny mark för hur vi blir ännu starkare i vår samtid.

Varmt välkommen!

För er som vill bekanta er med Martin så kommer han att finnas på plats vid sektion I ikväll under ispremiären.