Supporterklubben backar Nubben

20 maj 2020 14:17
#BACKANUBBEN

Idag kom supporterklubben, representerade av Emma Könberg och Mattias Pettersson, förbi NHK Arena med fint bidrag till #backanubben.


Förutom checken på 20.000 kronor så hade dom också med sig ett glasklart budskap från övriga supportrar. Förläng kampanjen så den sträcker sig över löningen.

- Nästa alla vi har varit i kontakt med vill gärna se att kampanjen pågår ett tag till, så att folk hinner få sin lön, säger Emma Könberg från supporterklubben

Med det fina bidraget från supporterklubben så har kampanjen just nu dragit in 240.327 kr. Vi är överlyckliga över det stöd och engagemang som ni alla fans och supportrar visar upp. Vi har också självklart tagit beslutet att förlänga den en vecka fram till 27 maj.

Moba Sweden utmanar företagare

Förutom alla fantastiska supportrar så har vår sponsor och samarbetspartner Moba Sweden startat en egen utmaning bland alla företagare att bidra till Nubbens lagbygge

"Vi på Moba Sweden är stolta sponsorer till Timrå IK och hoppas på en spännande säsong tillsammans. Därför vill vi också ge ett extra bidrag utöver vårt sponsorskap till kampanjen #backanubben och utmanar er andra att gör detsamma.

Vi och PG Rental och Trading AB skänker vardera 3000 kr till swishkampanjen och utmanar er andra att swisha in valfritt belopp och i sin tur utmana några andra företagare. Låt oss hjälpa klubben tillsammans i dessa tider"

Vår förening, vårt lag! Backa Nubben