Söndag Sön 9 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Onsdag Ons 12 Maj Maj
Onsdag Ons 11 Augusti Aug
Fredag Fre 13 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Onsdag Ons 1 September Sep
Söndag Sön 5 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov

Didrik Strömberg återvänder till Timrå IK

4 juni 2021 13:57
Lagbygget

Timrå IK kan idag meddela att Didrik Strömberg återvänder för spel i Timrå IK med ett treårskontrakt. Varmt välkommen tillbaka!


Didrik Strömberg är inget okänt ansikte i Timrå IK då han tidigare har spelat fem säsonger för klubben, varav två som assisterande lagkapten. Didrik har sin bakgrund i Sundsvall och spelade för IF Sundsvall Hockeys juniorlag innan han anslöt sig till Timrå IK J20 i SuperElit. Efter sina fem säsonger med Timrå IK A-lag tog han steget upp till SHL för spel i HV71, där han har spelat de tre senaste säsongerna. Nu står det klart att backen återvänder till hemtrakterna för spel i Timrå IK.

– Det känns jättebra att Didrik kommer tillbaka till Timrå. Han är en spelare som kommer att tillföra mycket både på och utanför isen. På isen är han en fysisk defensiv back och en spelare som alltid ger 100 procent, kommenterar Kent Norberg.

– Det känns väldigt kul och inspirerande att komma hem igen. Jag missade senaste resan klubben gjorde i SHL och vill nu vara med och göra allt jag kan för att etablera Timrå. Jag har höga förväntningar och förhoppningar på mig själv och Timrå. Vi kommer få ihop en bra grupp som kommer kunna vara med och utmana. Jag kommer att bidra med ledarskap, ställa höga krav på mig själv och min omgivning. Jag är en fysisk spelare som har mina största styrkor i försvarsspelet. Sedan vill jag självklart fortsätta att utvecklas i alla delar, berättar Didrik Strömberg.

Kontraktet är skrivet på tre år.