Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Idag 24 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar

Didrik Strömberg återvänder till Timrå IK

4 juni 2021 13:57
Lagbygget

Timrå IK kan idag meddela att Didrik Strömberg återvänder för spel i Timrå IK med ett treårskontrakt. Varmt välkommen tillbaka!


Didrik Strömberg är inget okänt ansikte i Timrå IK då han tidigare har spelat fem säsonger för klubben, varav två som assisterande lagkapten. Didrik har sin bakgrund i Sundsvall och spelade för IF Sundsvall Hockeys juniorlag innan han anslöt sig till Timrå IK J20 i SuperElit. Efter sina fem säsonger med Timrå IK A-lag tog han steget upp till SHL för spel i HV71, där han har spelat de tre senaste säsongerna. Nu står det klart att backen återvänder till hemtrakterna för spel i Timrå IK.

– Det känns jättebra att Didrik kommer tillbaka till Timrå. Han är en spelare som kommer att tillföra mycket både på och utanför isen. På isen är han en fysisk defensiv back och en spelare som alltid ger 100 procent, kommenterar Kent Norberg.

– Det känns väldigt kul och inspirerande att komma hem igen. Jag missade senaste resan klubben gjorde i SHL och vill nu vara med och göra allt jag kan för att etablera Timrå. Jag har höga förväntningar och förhoppningar på mig själv och Timrå. Vi kommer få ihop en bra grupp som kommer kunna vara med och utmana. Jag kommer att bidra med ledarskap, ställa höga krav på mig själv och min omgivning. Jag är en fysisk spelare som har mina största styrkor i försvarsspelet. Sedan vill jag självklart fortsätta att utvecklas i alla delar, berättar Didrik Strömberg.

Kontraktet är skrivet på tre år.