Fredrik inför Västerviks IK

20 februari 2021 15:00
Inför match

Tre nya poäng står på spel imorgon när vi tar emot Västerviks IK. Inför matchen tog vi oss ett snack med Fredrik som framförallt vill se ett förbättrat försvarsspel i morgondagens match.


Ny match redan på söndag, Västervik står för motståndet. Hur är Västervik som motstånd?

- Vi har bara mött Västervik en gång och det var längesedan. Men dom krigar om en top 6 placering så det är ett lag som kommer vara laddade till tusen. Dom är ett lag som spelar väldigt rakt med många importer så det gäller att vi vinner kamp momenten mot dom samt så måste vi vara snabb till puck för att lösa situationer.

Vad kommer det att krävas för att ta tre nya poäng?

- Nycklarna är kampspelet och att vi vårdar puck på ett bra sätt. Vi måste även få igång vårt passningsspel så vi kan ha bättre fart i våra uppspel.

Från föregående match, vad tycker du behöver bli bättre imorgon?

- Vi höll visserligen nollan i den senaste matchen men trots det fanns det en del brister i försvarasspelet. Så framförallt försvarsspelet måste bli bättre men även att vi är mer noggranna i spelet med puck.

Hur ser det ut på frånvarolistan? _- Walli är fortsatt avstängd och Hardegård är sedan tidigare skadad. Utöver det så ska alla finnas tillgängliga i morgondagens match.

Nästa hemmamatch

Den 21 februari gästar Västerviks IK NHC Arena!

Du kan redan nu börja köpa stödbiljetter och 50/50 lotter till den matchen

Stödbiljetter

50/50 swishen