Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Lördag Lör 27 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Tisdag Tis 1 November Nov
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov

Viktig publikinformation

28 oktober 2020 11:08
Publikinformation

Från och med 1 november får vi släppa in 300 personer in i NHC arena i samband med våra hemmamatcher. Det innebär att våra säsongskortsinnehavare kommer att kunna se var tredje match!


Våra säsongskortsinnehavare kommer att få ett mail med information om vad som gäller per match. Det är viktigt att man läser noga och följer instruktionerna i mailet.

Det är även viktigt att Timrå IK har korrekta uppgifter till dig. Vet du med dig att vi inte har din mailadress alternativt om du har uppdaterat din information nyligen så vänligen uppdatera via den röda länken.

Hämta ut din biljett

Biljetterna är uppdelat i två kategorier. Singelplats och dubbelplats. Regeringen har tillåtit att två personer ur samma sällskap sitter tillsammans. Tillhör du inget sällskap så sitter du ensam med en stol mellan dig och din närmaste granne.

När du får ett mail att du har fått biljetter till en match så kommer det att inkludera en eller flera kampanjkoder samt länk tillhörandes den kampanjkoden. För att du ska kunna hämta ut dina biljetter behöver du kopiera kampanjkoden och sedan trycka på den tillhörande länken. Fyll sedan i kampanjkoden och gå vidare. Har du en singelbiljett kommer du endast att kunna välja på singelplatser i arenan. Har du två platser kommer du endast att kunna välja bland parplatserna i arenan. När du sedan är klar får du ett mail med biljett precis som tidigare.

OBS! Här är det väldigt viktigt att du fullföljer hela vägen när du hämtar biljetter. Går du tillbaka eller avbryter så kommer kampanjkoden att sluta gälla.

Flera kampanjkoder

Om du har tre eller flera säsongskort registrerat på ditt namn och mailadress kan det hända att du får mer än en kampanjkod skickad till dig. Då måste du genomföra proceduren mer än en gång. Efter att du hämtat dina första biljetter från din första kampanjkod så måste du gå in i ditt mail igen för att kopiera nästa kampanjkod och gå igenom processen med att hämta hem dina biljetter ännu en gång.

Alla biljetter är personliga vilket innebär att du måste fylla i korrekt information för varje person som ska ha en biljett. Samtliga biljetter kan alltså inte som tidigare stå på samma person.

Samtliga biljetter måste hämtas ut senast kl 12:00 på matchdagen. Efter det slutar kampanjkoden att gälla.

OBS! Inga plastkort eller säsongskort kommer att skickas ut. Samtliga biljetter kommer att vara per match som du får på din telefon / mailadress

Ansvar

Med dom nya lättnaderna på begränsningarna kan fler av er supportrar se Timrå IK spela hemma i NHC Arena. Men det innebär även ett ökat ansvar på oss alla. Ett ansvar som vi är säkra på att vi alla kan sköta på bästa möjliga sätt. Tar vi inte alla ansvar under matcherna kan regeringen minska publiktaket igen.

Covid-19 riktlinjer i NHC Arena

  • Ordentlig handhygien.
  • Handsprit finns placerad runt i NHC Arena
  • Hosta och nys i armvecket.
  • Sitt på anvisad plats!
  • Håll avstånd från varandra
  • Följ personalens anvisningar.