Nästa hemmamatch: Timrå IK - Malmö Redhawks

8 mars 2019 08:25
Inför match

Ny match i NHK Arena! Det är sportlov och Malmö gästar NHK Arena. Fantastisk tillfälle att gå på hockey med hela familjen - Framförallt nu när vi erbjuder biljetter från 50kr!


Nästa hemmamatch

Den 9 Mars gästar Malmö NHK Arena och tillsammans med stödet på läktaren kämpar vi för seger! Ditt stöd är otroligt viktigt. Gå in på tik.ebiljett.nu och hämta din biljett.

Sportlovspriser

Under sportlovet sänker vi priserna på samtliga platser i arenan! Sittplats från 100kr och ståplats för 50kr! Missa inte chansen att gå på hockey otroligt billigt.

Biljettpriser

  • Långsida: 150kr (100kr för ungdom/pensionär)
  • Kortsida: 100kr (100kr för ungdom/pensionär)
  • Västra stå: 50kr (50kr för ungdom/pensionär)
  • Rullstolsläktaren: 100 kr
  • Rad 1 & 2 i hela arenan: 100 kr

Köp din bilejtt på tik.ebiljett.nu, det är billigare och smidigare - Serviceavgift på 20 kr tillkommer vid köp i biljettkassan i NHK Arena eller Birsta City infodesk

Volvolotteriet

Volvolotteriet har gått mot sitt slut och lotterna räknas i skrivandes stund. I den första periodpausen dras årets vinnare live på isen i NHK Arena! Vinnaren kommer därefter att få åka ut ur arenan med sin splitternya Volvo XC 60 i den andra pausen. Detta vill du inte missa. Framförallt inte om du är en av dom som har chans att vinna bilen.

Hockeybussarna

Åk med våra hockeybussar till matcherna! Bussarna avgår från Sundsvall och Härnösand. Turlista och priser hittar du här

Kombinera hockeyn med mat i restaurangen

För er som vill kombinera hockeykvällen med en matbit i restaurangen kan boka bord här:

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.